Yazlığa gittiğimde heyecanla ve özlemle takımlarıma bakıtım hasret giderdim kamışlarım ve makinlarım hemen temizleyip bakım yapıp av sezonunu açmak grişimleriydi bunlar ama ne olmuşsa olmuş nasıl olmuş bilmiyorum ama geçen sene Cengiz Balıkçılıktan aldığım Lineaffe sorento ve extreme cast4,40 kamışlarımdan sorento olanın en uçtan ikinci yüzüğü kırılmış ve içindeki porselen çıkmıştı daha bismillah dedim geçen sene kullandım kamışı kaldırdım ne ara kırıldın dedim neyse durumu hemen Cengiz Balıkçılığa bildirdim Ben :-Abi benim sorento kaışın en uçtan ikinci yüzüğü kırıldı,ne yapıcaz Cengiz Balıkçılık: - Abi hemen gönderin hallederiz. Ben:- Ya abi geçensene aldım nasıl oldu bu Cengiz Balıkçılık: -Abi doğrudur av esnasında felan sert biyere çarptıysanız yada yüzük üstüne düştüyse kamış ondan olmuştur siz gönderin kargoyla tamir edelim dediler. Ben:- Tamam abi ama orjinali gibi yapabilecekmisiniz? yoksa japonla yapıştırıp geçicekseniz hiç göndermeyeyim bende yaparım Cengiz Balıkçılık :- Abi hiç kuşkun olmasın orjinalin aynısını yapıyoruz zaten biz getiriyoruz parçalarda orjinal Ben: - Tamam abi hemen gönderiyorum adresi aldım en yakın Ptt kargo ile üsküdara Cengiz Balıkçılığa gönderdim arkadaşar 1 hafta gibi kısa bi sürede kamışın kırık yüzüğünü orjinalinin aynısıyla ve aynı şekilde yaptılar ve sanki kamışta hiç bir sorun olmamış gibi tamir edip adresime akadar gönderdiler. Ben:- Abi teşekkür ederim ellerinize sağlık gerçekten orjinalin aynısı gibi yapmışsınız helal olsun dedim nedir borcum ? Hesap numaranızı verirmisiniz Cenigiz Balıkçılık: Rica edrim . Ben teşekkür ederim. Ücret ödeminize gerek yok ufak bişey bizden olsun dediler. 2 hafta sonra gece levrek ve çupra avı için gittim kamışları çıkardım extreme4,40 uydun bir kayanın üstüne koydum balığın oltaya vurmasıyla kamış kayanın üstünden düştü bu sefer extremenin en altdaki yüzüğü kırıldı ama bu sefer neden kırıldığı net bişekilde gördüm. Kamış yasladığım kayanın üstünden yere en altaki yüzüğü vurdu ve halka açıldı.Akşam o yüzükle çuprayı aldım ama kamışı ın kırılan yüzüğü canımı sıktı.Ertesi gün hemen Cengiz balıkçılığı aradım Ben : _ alo ben ali kemal göktürk abi bende extreme cast 4,40 var onun en altdaki yüzüğü kırıldı size kargoladım abi böyle böyle oldu dedim. Cengiz Balıkçılık: Tama abi. Kargo elime ulaşsın ilgileniriz dedi. İçim rahatladı çünkü biliyorum daha öncede sorentoyu tamir ettirmiştim .Kargoladıktan 2-3 gün sonra kamışın durumunu öğrenmek için aradığımda Ben: - abi kolay gelsin benim extreme cast 4,40 kamış vardı ne durumda bakabildinizmi? Cengiz Balıkçılık :- Abi kusura bakma çok yoğunduk tamir işlerine bakan tek elemman izinde bakamadı. En kısa zamanda bakıcaz Ben :- Tamam abi göndriken bi kaçtane yedek kamış ucu gönderirmisin Cengiz Balıkçılık : - Elimizde şuan yok kargonun gelmesini bekliyoruz Ben :- Tamam abi kolay gelsin 1hafta içerisinde diğer kamışımıda tamir edip adresime kargoladılar. Ben :- Abi teşekkür ederim ben ali kemal ellerinize sağlık çok saolun nedeir abi borcum ? Cengiz balıkcılık :- yok abi borcun biz teşekkür ederiz dedi kargodan extreme castı teslim aldığımda kamış tepe taklak duruyodu kutuyu açtıklarında kamışın en uçtaki yüzüğü hafif yamulmuş elimle düzelttim ikinci yüzüğüise çatlatmışlardı artık yüzüğün kırılmasından gına gelmiş ve bu yüzdende cengiz balıkçılığı arayıp durmaktan usanmış '' bıkkın maiyetinde değil '' adamlar ücretsiz hizmet veriyor ama kargocular hasar yaratıyor ücretsiz tamir edildiğinden bende bi çekinme ve utanıp sıkılma başladı Kamış alırken nekadar doğru bir tercih yaptığımı birkez daha anladım. Müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesinden ödün vermeyen sözünü eri bir esnaf olan Cengiz Balıkçılık ve çalışanlarına çok teşşekür ederim olay budur
cengiz balıkçılık gerçekten çok ilgili, çok yardımcı oluyorlar her konuda. benim de okuma av 65 makinam kayaların üstüne düştü ve arada çekerken kiltliyordu hemen cengiz balıkçılığa gittim makinayı oradan almıştım baktılar olayı anlattım adamlar tamam abi sorun deil deyip yenisini verdiler. aynı şekilde arkadaşımla aldığımız kamış ta yine arkadaşımın hatasından kırılmıştı. hemen iki ügn içerisinde tamir edip verdiler borcumuz ne kadar dedik para istemediler. Gerçek bir esnaf böyle olmalı. her gittiğimde yardımcı oldular çok ilgililer takım almasanız bile hiç üşenmeden anlatırlar, ilgilenirler. ben de çok teşekkürlerimi sunmak isterim buradan...
Oğlumla Avşa da spin yapalım dedik ama makinemin sarma kolu sarma telinin içine girmiş çıkaramıyorum, Yağız da 3.5 yaşında, hadi hadi diye acele ettiriyor. Bir çektim kolu tel çıktı, az daha zorladım komple kafayı dağıttım. Oğlum hala aceleci, 2. makinaya el attım hemen devam ettik işimize. Cengiz balıkçılıktan alırım herşeyimi, anlattım durum verdim makinemi haftasına yenileyip geri verdiler ve para da almadılar gene ( bu kaçıncı bilmiyorum). Yolları açık kazançları helal lsun.
Okuma Carp 60 makinamın rulmanında paslanma olmuştu gittim hemen değiştirdiler ücret almadılar. Extreme cast kamışımın uç tüzüğü kırılmıştı ondan da aldım ondan da herhangi bir ücret talep etmediler.Cengiz Balıkçılığa bir teşekkür de benden.
Yaa Arkadaş Kaldi Mi Böyle Adamlar Türkiye'de ?? Artik Bu Devirde Müşteri Değil Gerçek Esnaf Veli Nimet. Ankara'da Var Mi Böyle Esnaf, Varsa Kimdir, Mekani Nerededir?? Yada Cengiz Balikçiliğin Tel No'su Varsa Yazin Da Yeni Takim Oluşturcam, Gönderirlerse Onlardan Alayim
geçenlerde bende yeni kamış ve makina alacakdım shimano almaya karar verdim.izmire bizzat kendim görüp bakıp almak istedim yola çıkmadan önce alacağım takımada karar vermişdim.forumdaki arkadaşlar çok yardımcı olmuşlrdı seçim konusunda ve shimano alivio almaya karar verdim.izmire gittim ilk girdiğim magaza shimano nun mağzası idi hemen alivio cx tele surf a baktım kamış çok güzeldi ama yüzükleri sorento daki gibi bedene yapışıkdı ve bir hafta önce dam da meydana gelen yüzük sorunundan dolayı yuzuklere bir şey olursa tamiri nasıl olur dediğimde aldığım cevap yaparız ama orjinali gibi olmaz dediler bende direk sogudum sırf bu yuzuk mevzusu yuzunden.bi kamışda en çok görülen olay yüzük kırılması ve bununda tamirini tam anlamıyla tatminkar bir cevap alamayışım başka bir markaya yönlendirdi. cengiz beye tebrik ederim kendisine güvenen arkadaşlarını tam anlamıyla memnüniyetlerini sağladığı için.
birde mail adreslerini arada bir kontrol etseler çok sevineceğim. info@cengizbalikcilik.com Zira 13.07.2010 tarihinde kırık kamış ile mail atmıştım hala geri dönmediler. Sanırım okumadılar...Yoksa kesin cevap verirlerdi... Mail Başlığı : "Yedek parça -temini hakkında" .
Abicim cengiz balıkçılığın sitedeki reklamı sayfanın üst köşesinde üzerine tıkladığınızda cengiz balıkçılığın sitesine bağlanıyororada mutlak ilteşim adres ve telefonları vardır. Ankaradaki mevzuya gelirsek ankarada cengiz balıkçılıkla eş değerde bir firma yok çünkü cengiz balıkçılık kendi ürünlerinin aynı zamanda ithalatçısı toptancısı ve parekendecisi, aynı zamanda teknik servis ve garantisi Brakın ankrayı türkiyenin başka hiçbiyerinde yotur sanırım. Ama Ankaradada ürün çeşidi bakımından oldukca zengin bir yelpazeye sahip
cengiz balıkçılık için ne söylense azdır.işlerini bu kadar ciddi ve özverili yapan ender esnaflardan gerçi ben daha balık malzemesi satan grupların içinde güvendiğim tek mağaza benim vukuatlarım ise yeni aldığım makinayı (okuma travertine) kırdım yaptılar ayarını bozdum yaptılar bi daha bozdum yaptılar turnafresh kamısımın yuzüklerini ben çıkarmaktan bıktım onlar yapmaktan bıkmadılar powerliner makina aldım daha kullanmadan düştü parçası kırıldı yine yaptılar zeon modelimede defalarca ayar ve bakım yapmışlardır sırf onların yüzünden başka markaalmak istememe rağmen ayaklarım yine üsküdar yine cengiz balıkçılığa gidiyor allah işlerini ve anlayışlarını bozmasın daha güzelini versin .....
Konunun önceki sayfasında yazdığım 30'luk makinemle ilgili 10 gün önce yine sorun yaşadım. Yine tamamen kullanıcı hatası Tamire verdim ve cevabı bekledim, parçasını bulmaya çalışıyoruz dediler, o an sırf laf olsun diye abicim bu makine beni gene üzer, sen şu ( Okuma Flame 20 ) makine ile değiştirsene diye şaka yollu şansımı denedim . Şaşkınlık içindeyim, Flame e aradaki farkı vererek sahip oldum. Teşekkürler Emre, Erdem, Alper ve Yıldıray. Ben iyi müşteriyim biliyorum ama siz muhteşem esnafsınız.
Arkadaşlar bende 2 senedir kullandığım okuma marka makinemde sorun yaşıyordum. Malzeme alırken anlattım hemen getirmemi söylediler. Yanlış hatırlamıyorsam Okuma makinalarının ömür boyu garantisi olduğunu söylediler. Ve tek kuruş almadan makinanın malzemelerini değiştirip bakım yapmalarına rağmen 5 kuruş talep etmediler. Ayrıca her gittiğimde ilgi ve alaka olarak gereğinden vazla ilgililer. Bende malzeme kamış almak isteyen tüm arkadaşlarımı oraya yönlediriyorum çoğu zaman kendimde onlarla gidiyorum. Hangi balık ve hangi bölgede avlanacağınızı söylemeniz yeterli önüne bir çok secenek sunuyorlar ve hiç sıkılmadan bilgilendiriyorlar. Fiyattada her seferinde pazarlığa gerek kalmadan indirim yapıyorlar.
bendede lianeffe unicast 4,20 kamış var ilk katlanır fincanlı yeri kırıldı izmitten geliyorum dedim 5 tl karşılığı değiştirdiler nedense benden ücret aldılar
selam arkadaşlar cengiz balıkcılıga okuma 4.20 3 parçalı surff kamış gelmiştir agırlık tam 490 grm ayrıca 2 parçalı okuma 3 metrelik 40-80 10-40 spin v sistem yeni kamışlarda gelmiş ilgilenen arkadaşların bilgisine