Cengiz balıkçılığa teşekkür.

Konu, 'Genel Konular' kısmında ismail34 tarafından paylaşıldı.

1. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili dostlarım,geçenlerde aldığım Okumanın Rav 1155 makinada keyfime keder küçük bir sorunla karşılaştım.Sorunumu Sn.Alper beye ilettiğimde hemen gönder halledelim deyip sahip çıktılar.5 gün içinde (araya hafta sonu girdiğinden) halledildi.Dün elime geçti.İstediğimden daha iyi olmuş.
    Kendilerine çok teşekkür ettiğimi, esnaflıklarını tebrik ettiğimi ve sözlerinin ve de mallarının arkasında durduklarını seve seve söylüyorum.

2. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Biraz reklamda kokuyo olsa da Yinede dürüst esnaf her zaman eftaldir.

3. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    engin bey hic cengiz balıkcılıktan alışveriş yaptınızmı birebir diyologunuz oldumu ? reklam kokuyor kelimesi insanların kafasını karıştırabilir gerci bu sitedeki arkadaşların cogu cengiz balıkcılıgın nasıl biryer ve esnaf oldugunu biliyor.gerçi enbüyük reklamı siteye girdiginizde ilk başta cengiz balıkcılıgın reklamını görürsünüz ben şahsen kesinlikle cengiz balıkcılıktan alışveriş yaparım,ki ben avrupa yakasında ikamet ediyorum cengiz balıkcılık anadolu yakasında yeri, beyfendinin başına gelen hadiseye yakın benim bir makinamın başına gelmişti saolsunlar hemen halletmişlerdi ücret dahi almadan. oyüzden tekrar kendilerine teşekkür ederim

4. leopar27

leopar27

Favori Kamış:
    makine,kamış
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 kg
    lineaffe nin evil jigging kamışını almıştım. 3. veya 4. kullanışta uc parçası kırıldı.

yenisiyle değiştirdiler.

5. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    evet cengizden bende bir makina aldım makina düştü ve benim hatamda arızalandı. Gittim durumu anlattım yine de garantiden yenisini hemen verdiler. Gerçekten çok iyi esnaflar. Zaten öyle olmasa orası her gittiğimde böyle kalabalık olmazdı..

6. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    O zaman sizler adına, teşekkürler Cengiz Balıkçılık diyorum..

7. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Evet sanırım Alper beydi bir konu için tesadüfen aradım,yakın ilgi gördüm. Hatta ta İstanbul'dan Adana'da ki yakın dostum Orhan Avşar ile de onlar vasıtasıyla tanıştım. İş ahlakının en önemli unsur olduğu günümüzde bu insanlar övgüyü hak ediyor. İyi şeyler takdir edilmelidir diye düşünüyorum.

8. vessa

vessa gürel

Favori Kamış:
    Alivio CX Surf TE
    Favori Makine:
    Daiwa WindCast X5000
    En İyi Avı:
    5.7 aynalı
    10 numara esnaflar reklama ıhtıyacları yok zaten bılen bılıyo

9. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Galiba ben istisna oluyorum.4 kez gönderdiğim ve hala 1 aydır onlarda bekleyen makinem hala tamir olamadı bir türlü.Atarken kapanma sorunu yaşadığım makine onlarda bekliyor ve nedenini anlamadığım şekilde sorun bir türlü çözülemiyor...
    Ben artık ümidi kestiğim için tanıdığım bir balıkçı abime işi devretttim ve makineden vazgeçtim. Tabi benim bu yazdığım kaideyi bozmaz misali ama ufak sinekte mideyi bulandırır.Ben kendi adıma memnun değilim açıkçası.

10. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili dostlarım,av bayiime geçen ay ilk Okumamı sipariş ettim.Ne Cengiz balıkçılığı tanırım nede Alper beyi.Av bayiimle muhatap oldum ben.Sadece sorunumu izah ederken Alper beye ben izah ettim.Gayetle samimi bir konuşma üslubuyla hemen halletti.
    Eğer dostlarım,sorunum hallolmasaydı buradan nasıl onlar için kötü konuşacaksam,
    Efendice,esnafça, insanca sorunumu hallettiyse teşekkür de bir insanlık borcumdur.
    İşte bu niyetle bu çabam olmuştur.İsteyen istediği yere çekebilir.

Yıllardır böyle bir esnafın özlemini çekmiyormuyuz.

11. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    İşini layıkıyla yapan ve ürününe sahip çıkan bir bayiyi onore etmek çok doğru bir davranıştır.Bunu reklama yormak çok büyük haksızlık olur.

Alper,Emre ve Erdem,Gerçekten onore edilmeyi sonuna kadar hakediyorlar,

Rastgelsin.

12. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    ismail abi gerçekten de öyleler her konuda . dükkanlarına gidin sürekli kalabalık o kadar insanla uğraşıyorlar yine de güler yüzlerinden ilgilerinden hiç bir şey kaybetmiyorlar. herkezle tek tek güzelce ilgileniyorlar hiç sıkılmadan sorularınıza cevap veriyorlar. bazen öyle insanlar denk geliyor ki kendimi onların yerine koyuyorum heralde ben o kadar sabırlı olamazdım diyorum ama yine de gayet hoşgörülü sakin ve açıklayıcı bir şekilde vatandaşı bilgilendiriyorlar.

13. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Dürüstlük ve samimiyet onların firma olarak hem misyonu hemde vizyonu olmuş. Bunu fazlasıyla hak ediyorlar..4 yıldır kendilerini tanıyorum Alper'le avlanma şansımda oldu..İyi ki tanımışım ....Kardeşler olarak her biri ayrı ayrı çok kıymetli..

14. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    birkaç kere alışveriş yapmadan çıkmama rağmen , çaylarını içip sohbet edip ayrıldım. isimlerini bilmiyorum, ama esnaflıkları düzgündür.

15. ugur58

ugur58 UGUR

En İyi Avı:
    1.5 kilo mırmır.sıra lüferde...
    ya bir türlü alışveriş yapamıorum yardımcı olurmusunuz.üye oldum isdediğim ürünleri alışveriş lisdesine ekliom ama alışveriş lisdesini bir türlü bulamıyom ve satın alamıyom ??

16. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Bugüne kadar iki kamış ve iki makine aldım Cengiz balıkçılıktan, sorun yaşamadım ve çok düzgün bir işyeri. tavsiye ederim herkese. sanırım web üzerinden satışı yok, tüm modelleri avmarketi.com'da mevcut