değerli site dostları arkadaşlar bugün mrtbzok murat arkadaşım ile buluşarak üsküdar cengiz balıkçılığa gittik benim amacım ve gitme nedenim okuma rav ıı 65 modelini alarak geri dönüş yapmaktı bize çok samimi ve anlatımları ürünler hakkında yardımcı olan emre kardeşime teşekkür ederim fakat okuma rav ıı 65 dükkanda 1 adet vardı oda teşhir ürünüydü tabiki ücretini ödeyerek şiparşimi verdim ayrıca aşağıda belirtiğim ürünleri satın alarak eve dönüş yaptık okuma rav ıı 65 lıneaeffe rapid bass advanced spınn series 40 makina okuma v system 8 2.40 10,40.gr spınn kamış ferrari graphite carbor ex 70 makina savager slıkon balık code 04,05,11 arkadaşlar şimdi sizlere sormak ve önerilerinizi almak için okuma rav ıı 65 sadece rapalada kullanmak istiyorum ferrari graphite carbor ex 70 makina istavrit çaparisinde kullanmak istiyorum okuma v system kamış ve lıneaeffe makinayı turna avında kullanaçağım yukarıda yazmış olduğum ürünleri ilk kez kullanacağım ben yıllardır boğaz balıkçılığında daiwa makina ve kamışlarını kullandım öneri ve yorumlarınızı bekler tüm site arkadaşlarına rastgele dileklerim ile saygılar
Güle güle kullanın. Alırken size, isteğiniz doğrultusunda yardımcı olmuşlardır. Daha fazla kafanızı karıştırmayın.
Sevgili Kemal Raw 2 bir jig makarasıdır. Bence Boğaz avcıları helede ağır kurşunlar yardımıyla gerek çapari ve gerekse lüfer ve sülalesi avlarında,sert hamleli avlar(jigging)için üretilmiş makaraları kullanmalıdırlar. Markası ne olursa olsun sair tip makaralar,boğazın o kendine has yıpratıcı akıntında zaman içersinde eksik kalabilirler. Tabii yakın avlarda ince takım ve kurşun kullanmadan yapılan avlar bu durumun haricinde kalmalıdır. Bu makaradn muhakkak memnun kalacaksın. Geçen ayki avımda 75 metrelerden 2 fangri mercanı bu makarayla rahatca yukarı çıkardım.BUnlar 2,5 ve 5 kg gibi büyüklüktelerdi. Sevgiler
Sevgili Vedat Abicim, sizinle tanışma fırsatı buladım fakat her daim yazılarını okur ve o güzel yorumlarını takip ederim elimden geldiğince. Bugünde Kemal abi ile birlikte gittik Cengiz Balıkçılığa herzaman olduğu gibi hoş sohbetleri ile karşıladılar bende Kemal abiyle onları tanıştırdım, abimizin isteği doğrultusunda makineleri aldık. Raw 2 deki seçimimizdeki en büyük etken sendin Ordaki dergide senin resmin ve kullandığın makineyi görünce Emre beyinde yıllardır Vedat bey kullanır demesi üzerine hiç düşünmeden aldık. İnşallah bir gün İstanbulda sizi görür ve elinizi öpmek isterim. Sevgi ve Saygılarımla.
Sevgili Murat Bence Emrede,kardeşi Erdemde helede ağabeyleri Alperde,sadece Türkiyenin değil,bence dünyanında sayılı iyi esnaf,iyi avcı ve herşeydende önemlisi iyi insanlarındandır. Amatör balıkcılıkla uğraşan hemen herkesin,böylesine bir ekibin ürünleriyle Türk Amatör Balıkcılığında yer almasının keyfini sürmesi gerekmektedir. Yakın bir tarihte İstanbula gelme arzusundayım.İnşallah görüşme imkanıda buluruz,sizede buralara beklerim. Sevgimle kalınız
sevgili vedat hocam murat arkadaşımın bahsettiği gibi bende sizinle tanışma şerefine nail olursam çok sevineceğim bizler amatör olarak bu işi yapıyoruz tabiki herzaman yeni teknolojiyi ve üstadları takib ederek cengiz balıkçılıktan ilk alışverişim oldu ben müşteri olarak çok memnun kaldım her şey güven meselesi 20 yıl tüfek yani kara avcılığı yaptım ve geçen ay evraklarımı iptal ederek kapanışı verdim bu demek değilki camiadan uzak kalmak kesinlikle o dostlarım ile yine beraberim murat arkadaşım ile balıkta tanıştım çapari yapımında üstüne usta zor bulunur sayesinde çapari yapımını öğrendim doğru malzeme seçimi ile o heyecanı balığa çıktığım zaman yaşamak kadar güzel bir zevk olamaz evimin bir odası kamış ve makina dolu yenileri alınca ihtiyacı alım gücü olmayan arkadaşlarıma hediye ediyorumsaygılarımla ellerinizden öperim kemal gökmen
eyvallah dostum murat usta böyle bir müessese ile beni tanıştırdığın için teşekkür ederim kısmet olursa spinn kamışım ile keyifli bir turna avı gerçekleştirmek istiyorum hooked hooked
teşekkür ederim internet alışverişi yapan bir insan değilim kullanacağı malzemeyi görmeden elimde tutmadan almam söylediğiniz gibi fazla kafa yormama gerek yok.