Cengiz Balıkçılık ve Çalışanlarına Sonsuz Teşekkürlerimle... Elimde Netten almış olduğum Okuma Safina Pro SPa-40 Makine vardı...İkametim Gaziantep ve avlak Mersin olduğundan Makinayı yaklaşık olarak 1 aylık kullandım ve bakımını yaparak kaldırdım...Fakat aradan 3 aylık bir süre geçti ve tekrar mersine gittiğimde kullanmak istediğimde makinanın sarım esnasında kafanın sıkıştığı ve sarımda zorlandığını gördüm. Dönüşte tamir amacıyla makinayı yanıma alarak döndüm...Makina daha yeni olduğundan bilmediğim kişilere emanet edemedim... Tamir amaçlı balıkçılık forumlarını araştırdığımda Cengiz Balıkçılığın İthalatçı firma olduğunu ve Tamir ve bakımını yaptığını öğrendim..İnanın pekte inanmak istemedim...Çünkü 60 TL lik makina ve firma İstanbul'da ne derece yardımcı olabilirler diye düşünmedim değil.. Netten firmanın telefonu buldum ve aradım...Karşımda firma yetkilisi Emre bey çıktı..Sorunumu ilettim.. Kendisiyle görüşmemde Makinayı hemen Cengiz Balıkçılık Doğancılar Cd. No: 11 Üsküdar/İstanbul Adresine ücret ödemeden kargo etmemi istedi..Daha sonra makinanın kendilerine ulaştığı gün tekrar aradım ve Emre beyle görüştüm..Kendisiyle yaptığımız kısa ve güzel bir sohbetten sonra Makinanın Bilyasının paslandığını yeni bilya ile onarımının tamamlandığını ve aynı gün kargo edildiğini söyledi. Ücret sorduğumda hiçbir borcumun olmadığını yalnız dönüş kargosunu ödememi söyledi..Böyle zamanda böyle hizmet.. İnanın şaşırmadım desem yalan değil...Makinayı normal bir tamirciye götürsem kendisiyle birebir muhattap olsam bu kadar kısa zamanda yapılacağına ihtimal vermem...Yaklaşık 1500 Km lik bir yol ve makinanın tamir işi git gel 5 günde tamam...Hemde Adrese teslim... Kargo çıkış Tarihi : 18.03.2013 Tamirden sonra Eve geliş Tarihi : 23.03.2013 Bu ne Hız......İnanmayana Makbuzlar Elimde mevcut... Elimde kullandığım Okuma'nın 5 Adet makinası daha var..İnanın gönlüm rahat..Sıkıntı olursa kapı kapı gezmeye gerek yok... Uzun lafın kısası Cengiz Balıkçılığa Esnaf gibi esnaf Olduğu (Bu zamanda böyle esnaf bulmak zor..) Çalışanlarının sanki sizleri Bir Abi Bir kardeş gibi görmesi açısından güven ve sevgi veren hoş sohbetleri, İşlerini sağlam ve titizlikle yaptıklarından dolayı Emre Beyin nezdinde Tüm çalışanlarına yürekten Teşekkürlerimi iletir İşlerinde sonsuz başarılar Sağlık ve Mutlulukar dilerim... İyiki varsınız Cengiz Balıkçılık ve Çalışanları.... Rastgele Dostlar...
tebrikler cengiz balıkçılık 6 senelik okuma mıstque m65 geçenler de arızalandı cengiz balıkçılık arızalı parçayı değiştirip bakım yapıp teslim ettiler ücret te istemediler
Selam Valla bende başlarda pek inanmıyordum yazılıp çizilenlere lakin adamlar bu işin hakkını vererek yapıyorlar. Malzeme almaya gittiğimde ilgi ve alaka beni şaşırttı sanki 40 yıllık ahbablarıymışım gibi davranmaları beni şaşırttı,Aldığın malzemelerin fiyatındandır diye soracak olanlaradır bu sözüm ''toplamda 30 tl lik alışveriş yaptım'' Helal olsun CENGİZ BALIKÇILIĞA :clap2: :clap2: :clap2: Sevgi ve saygı dileklerimle
gençlik yıllarımda dünya geneline yayılmış amerikan firmasında çalışmıştım oradayken öğrendiğim 1.müşteri herzaman haklıdır ( müşteriden kaynaklı olan sorunlar bariz belli olsada ödün vermelisin çünkü müşteri haksız olduğunu söylersen müşteriyi kaybedersin) 2.güleryüz ( insanlara ilgiyle yaklaşırsan sıcak ve rahat hissederler ) 3. her zaman aynı kalitede ürün ve hizmet sunmak, müşterinin istediği ürünü bir önceki seferde aldığı gibi aynı kalitede verince sana olan güveni artıyor markaya bağlı kalıyor. marka yönetimi okuyorum ve marka yaratmak o kadar zorlu bi süreçki maalesef biz Türkler müşteri gelmeye devam ettiği zaman tasarruf yada daha çok para kazanma hırsına yenik düşüp kaliteden ödün veriyoruz , noluyor müşteri sana güvendiği için bikaç kez daha geliyor sanıyorsunki ohh böyle iyiymiş deyip kaliteni düşürüyorsun. hizmet verdiğin elemanın maaşı çokmuş deyip çıkartıp daha az maaşla birini alıyorsun o kişi müşterine ilgili davranmazsa en ufacık göz temasından kaçınsa vb müşteri rahatsız olur sonra müşteri geçde olsa güvendiği markanın kalitesinin düştüğünü fark ettiğinde sana bir daha uğramıyor ve bir dahada gelmiyor. sonuç olarak umarım cengiz balıkçılığın marka değeri artar ve övgüye değer kalitesi uzun yıllar sürer
Ben de çok teşekkür ediyorum,ilgi,alaka,tevazu ve kaliteden ödün vermeden uzun yıllar hizmetlerine devam ederler İnşallah... Erdem Bey'i de unutmayayım,mutlaka bir gün kendileri ile yüz yüze tanışıp sohbet etmek nasip olur. Her şey gönlünüzce olsun Cengiz Balıkçılık.
Bende sizler gibi ilk başlarda abartılan bir firma diye düşünmüştüm. Taa ki kendi işim düşene kadar. Gerçektende denildiği kadar,hatta fazlasıyla övgüyü hak eden bir firmaymış. Anladığım ve gördüğüm kadarıyla çalışanlarıda çok iyi ve dürüst insanlar. Bu sebepten dolayı da Okuma markasını gönül rahatlığıyla kullanıp tavsiye ederim. Teşekkürler Cengiz balıkçılık ve çalışanları..
gercekten helal olsun kazandıgı para. servis dediğin böle olmalı. ama aklıma takılan bir konu var bu ömür boyu garantiyi anlamadım... neye göre ömür boyu!!! simdi bnm okuma trio makine 20 sene sonra da arızalanınca ücretsiz parça garantisi altındamı oluyor!!!
cengiz iyidir iyidirde bazı dönemler ciddi beklemeler oluyor , almaya gittinde arızalı ürünü abi elim değmedi vaktin varsa yapim tamam olur diyosun 10 dk iş teslim
Kim ne derse desin bu alemde sattığın malın arkasında duran,esnaflıkları,güler yüzlülükleri,konu hakkındaki üstün bilgileri açısından onların emsali yoktur.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1095284&posted=1#post1095284 Başımdan geçen bu tatsız olayı eminim Cengiz Balıkçılık' ta yaşamazdım.