bu gün hava cok soğuktu galatada balık tutmaya calışırken resmen ellerim donuyordu.yanımdaki arkadaş cep sobalasından bahsetti.spot balıkcılığa vs baktım yoktu.ne olduğunuda bilmiyorum.cebe girecek bi şey olursa cok yararlı olur en azından cok üşümeyiz.bu konuda bilgi rica ediyorum.mesela şarjlı olanları varmı..
benim bildiğim içinde kimyasal sıvı olan 15*15 gibi bir paket, kırıldığında yanan ışıldaklar gibi,belirli bir süre sıcak veriyor, eğer bahsettiğiniz bu ise çok büyük bir fiyatıda yok,
balık spotcularda bulamazsanız. askeri malzemeler satan biryerede bakabilirsiniz. sokğukda nöbet tutan askerler çok kullanır . askeri malz. satan yerlerde genelde olur. arkadaşım doğuda yapmıştı askerliği koliyle alıp dolabında saklıyodu . birde bir yöntem söylemek istiyorum . üzerinde bir çok cep olan avcı yelekleri var. genelde dört büyük cep olur iki göğüs iki karın hizasında. 4 cepede birer tane koy. üstünede pardüseni giy. ciğerlerini üşütmemiş olursun çok güzel sıcak tutar içini
Ergir abi biraz çalışırsak kendimizde rahatça yapabiliriz diye düşünüyorum (yüksek vatlı taş direnç ile)