Dikkat .... Cep telefonlarının yatarken hem başucuna konması ve ayrıca da şarja takılması kesinlikle tehlikelidir. .Nedense av öncesi bir telaş yada az vaktin kalması ,sabah erken kalkacağım elimin altında olsun gibi düşünceler bizileri bu gibi sonuçlara götürebilir arkadaşlar ...lütfen dikkatli olalım....
öncelikle uyarınız için teşekkür ederim Ben bişey sorcam: benzer uyarılara daha öncede rastlamıştım ama şu soruya cevap bulamadım, acaba her cep telefonunun bir gün böyle patlama riski varmı yoksa bunun patlamasının belli bir sebebi varmı? yani cep telefonumun patlamıyacağından emin olma yolu varmı yoksa birgün benimkide patlayabilir aman yanında yatmayayım mı demek lazım.
Bu işin uzmanları daha iyi bilir ama bana göre sonradan alınan batarya ve şarj cihazlarından kaynaklanabilir,yani orjinal olmayanlar.
valla benim telefon sabaha kadar yastığın altın da alarmı kuruyorum ve yatıyorum demekki bi patlasa bir daha kalkamayacağız uyarın için teşekkürler
Evet bu sorunun cevabını Gürol amcam vermiş. bu tür kazalara genelde orjinal olmayan bataryalar sebebiyet vermekte. Batarya alırken orjinal olmasına ve yetkili servisten alınmasına dikkat etmek gerekir.
Orjinal olmayan batarya ve atabtörler bu durumlara sebebiyet verebilir ayrıca teli uzun süre şarj da tutmak ta çok sakıncalı şarj doldumu telden çekilmeli Uyarın için çok teşekkürler
Evet . Şarj olan her cihaz için böyle bir risk vardır. Şarja koyduğumuz piller , notebook , telefon gibi . Allah korusun diyorum. Uyarılar için teşekkürler. Saygılar