Sevgili gönül ve balıkavı dostları ! Biraz sonra aşağıdaki linki izlerken sanırım sizde benim gibi pes diyeceksiniz.Balık yakalamada , son nokta bu olsa gerek.Bakalım yorumlarınız ne yönde olacak.Bu arada eskimiş telefonlarınız atmayın , gün gelir lazım olur..... http://vimeo.com/8843898
Olabilecek bir durum..Suyun 30 metre altında her cisim siyah,gri tonlarında gözükür canlılar(konumuz balıklar) yansıma olasılığı ile cep telefonunun ekranına kanıp atlayabilirler.Yalnız..Videoda jig yapmaya başladıktan kısa bir süre sonra kare değişiyor o anda bir hile olabilir fakat olmayacak bir durumda yok lakin boğazda boş kanca ile çok kez sarıkanat tutmuş biri olarak kanaatim budur saygılar herkese..
Atıyorum o bir mercan olsa belkide mercandır bilemem kilosu 40 lira o gelen balık 10 kilo ettimi sana 400 lira telefonla aynı paraya geliyor yani 100 liraya dandik bir telefonla tutulabilir Banada fake gibi geldi balık çırpınmıypr birde adam oltayı boş çekiyomuş gibi izlediğim diğer videolarda adam canla başla çekiyor. Bencede bir telefon reklamı gibi.
Balık tutmak için telefonunuza ayarları indirin. Destekleyen modeller..................................
Bu arada videonun başında telefon sapasağlam cirlop gibi yalnız balık sudan çıkınca telefonda açıkca görülen farklılıklar var
o da bişey mi yeni kampanyayı duymadınız sanırım, sazan yazıp 2222 ye gönderiyorsun, turkcell senin yerine tutuyor.