bayramın 2. günü inegölden dönüşte uğradığım çerkeşlide 10 cm den daha büyük balık yakalayamadık tabii ki hepsi iade 2 ay önce kilolukların dışındakileri suya salmıştık kalabalık, sakaryaya yakın olması ve kamp olanakları sonucu çok tercih edilmesinden dolayı zaten küçük olan bu gölette artık balık kalmadığını düşünüyorum suya girmeden zaten kimse avlanmıyordu şimdi kancaları suya girip 150 metre öteye taşımak ta kâr etmeyecek sanırım zaten balık olsa da olta atacak yer bulmak zor ne diyelim ruhuna fatiha
Tezcan abıcım sanırım sakaryalısn.Uzulerek sakaryada ve dıger sehırlerde bılıncsız avlanan cok ınsan var.Denetım de olmadıgından malesef cerkeslı gıbı bırcok goletler barajlar yok oluyor.Yapacak cok sey var ama ılgılenen yok...
valla ne yalan söyleleyim doğma büyüme, atası kendisi sakaryalı olan ben gittiğim yerlerde sakaryalıyım demeye utanmaya başladım özelliklede balık konusunda samsuna gittik bu yaz ilk defa ve sakaryalı arkadaşlardan bir grup, avlaktan ayrılırken bıraktıkları pisliği görünce utandım bir büyük çöp poşeti topladık ve pislikleri zor sığdı ciğer almışlar köpükten kapları bırakmışlar, sigara içmişler izmariti geçtim paketi bile ortalıkta, adamlar (lafın gelişi) o köpük tabakların ne kadar zehirli ve uzun zamanda çözündüğünü bilse, yer ama atmazdı daha bilinçli olması gereken balıkçılar böyle yapmamalı daha iyi günlere......