abilerim hepinize merhaba bugün güzel ve bir o kadar da keyifli bir balık avcılığı yaptım ilk başta babam ve ben ikimiz gidecektik her şeyimizi ayarlamıştık dedemde istedi kıramadık hadi semide götürelim dedik bir değişiklik olsun diye neyse sabah 5.00 da kalktık çerkezmüsellime gidene kadar 6.00 olmuştu ve nihayet 6.30 sıralarında oltalarımızı suya indirmiştik aradan 4 saat geçti ve biz daha ilk bulgarımızı aldık bayağıda büyüktü 27 cm (bizim için yeter artar bile) sonra tabi çay kahvaltı nescafe derken saat iki oldu ve ikinci bulgarımızı da almıştık artık ümitler tükenmşti biz galiba bugün pek bir balık yakalayamayacağımızı düşündük ama buraya kadar geldik işimiz gücümüz yok evde oturmaktansa akşam olana dek bekleyelim dedik kısmet fakat düşündüğümüzün tersinde bir olay oldu bir rüzgar çıktı o anda balık vurmaya başladı o an aklımın ucundan hiç gitmiyor bi oltayı çekiyoz atıyoz babam diyo umut koş ötekine haydi ikinci oltaya vuruyor böyle bir saat balık çektikten sonra tava dolmuştu ve 11 parça bulgar aldık toplam 4.750gr tarttım aritmatik uzunlukları ise 11 balığın 29.8990000000 diye gidiyordu en son tel. de öyle yazıyordu neyse akşam oldu ama biz balığı aldıktan sonra kesmişti vurmayı toplandık ve eve geldik ama çok eğlendiğimi söyleyebilirim çok güzel bir av oldu darısı diğer abilerimin başına
çerkezmüsellim ne tarafa kalıyor umut ,aynalı yok mu orda hep bulgar mı çıkıyor ,başka balık yok mu hiç ismini duydum fakat gitmedim hiç oraya
fatih abi olmamı levrek var bulgar var aynalı var sazan var hepsi varda kısmet ne tarafta kalyor dersen tekirdağ hayraboluyu biliyon mu oralarda kalıyor ben sana uzunköprü tarafından tarif edeyim uzunköprü atatürk mah.sinden geçtin sana karşınA iki yol çıkıyor sağdaki yolar gir ordan çöpköy ,sipahii kabahahöyükü geçtiktensonra hayrabolu zaten,, hayrabolu organize sanayi bölgesini geçtikten sonra sol tarafta tekstil fabrikası var oradan sola sap seni direk baraja götürüyo büyük bir baraj ben sadece bu yolu biliyorum
umut kardeşim canı gönülden tebrik ediyorum balığın cinsi okadarda önemli değil önemli olan o avdan zevk alabilmektir yazındanda anladığımkadarıyla senin için çok zevkli bir av olmuş inşallah daha iri avlarınıda bizlerle paylaşırsın
sağol umutcum anladım ,ismini duymuştum dostum ama gitmek nasip olmadı bu aralar malum küresel ısınma dolayısıyla bende nehir avcılığına başladım göletlere gitmiyorum su çok az ,o yüzden nehir daha eğlenceli ve kesin her gittiğinde 1 tanede olsa balık alıyorsun hiç boş çevirmiyor insanı beni bir kere çevirdi ama ondan beri maşallah hiç boş yok bakalım akşam üstü okul çıkışı yeni keşfettiğim yere gidicem dün akşam gittim 2 adet bulgar tuttum
evet aytekin abi bence önemli olan zevk almak şahsen ben çok zevk aldım inşallah ileriki avlarımda balık tutabilirsem sizinle paylaşıcağım
valla abi burdan biz her gittiğimizde balık alıyoruz yanlız burası ne bileyim o kadar kuraklık oldu hiç su bitmedi bayağı büyük bir baraj acaba ondanmıdır ....iyi fatih abi ne güzel inşallah daha çok tutarsın
valla umut bakıcaz artık ,tutarsak tutacaz olmazsa tutan dostların yazdıklarını okuyup mutlu olmaya çalışacaz
Umut'çum ellerine sağlık güzel yazmışsın .Ve keyifli bir gün yaşamışsın Allah içine sindirsin ..Ama bide resim çekip bizede resimleri gösterseydin dahada lezzetli olurdu ,,sanırım mümkün olmadı resim çekmen inşallah birdahaki sefere resimlerinide görürüz.Allaha emanet ol kardeşim ..
evet abi o anda resim çekecek fotograf makinası almamıştık yanımıza ama sağlık olsun başka avlara inşallah