merhaba, olayı biraz açıklayabilir misiniz? sadece resim var, anlatımla zenginleştirirseniz daha iyi olacak. teşekkürler hasan
öncelikle herkese saygılar iyi bayramlar alaçatı açıklarında 34 mt gırgır teknesine misafir oldum sonarla balık ararken küçük yazılı sürüsüne denk geldik basit ağ ipine rapala bağladım resimdede görülüyor geminin arkasından 40 50 mt bıraktım hemen atladı balık çok uğraşmadık...özetle sürünün içine sahteyi bıraktık balığı aldık
Gırgır teknesinde, sonarla bulunmuş sürü içerisinden alınmış balık. Amatör balıkavı ile ilgili bir forumda bu tarz bir sunumun yeri nedir anlayamadım? Ha, resim/foto derseniz; nette binlercesi zaten var hem daha büyük hem daha alımlı.
sakin olun bu ne tepki böyle, o zaman siz netten bakın bu site sadece amatörler için değil sadece amatörler içinde güzel siteler var tavsiye ederim saygılar
bu balık kaç yaşında bilgisi olan var mı? sitede orkinoslardan anlayan biri var mı? nacizane bir kaç sorum olacak. bu orkinosları yediyseniz bana kemikleri ve kıkırdakları lazım
geçtiğimiz mayıs ayında suriye tarafından mavi yüzgeçli orrkinos getirdik canlı olarak çeşmeye besi için havuzlardaki orkinoslar 300 400 kilo civarındaydı gelirken havuz içinde ölümler oldu tam senin istediğin gibi kuyruk kıkırdak kemik çok çıktı ama saklamadık bu arada kıkırdak ve kemikleri neden istediniz?