Arkadaşlar selamlar, herkese rastgelsin, balığı bol olsun, oltası boş dönmesin. Çeşme - Dalyan da tekne ile ile balık avına çıkıyoruz ancak hiç avlak yeri bilmiyoruz ve boşuna mazot yakıp duruyoruz - dönünce de milletin dalga geçmesi çabası Dalyan civarında bana bir kaç GPS koordinatı söyleyen arkadaşlar olursa onlara duacı olurum Şimdiden teşekkür eder, bereketli avlar dilerim!!
gps koordinatinla veremem ama eger balik bulucunuz varsa veya derinlik gosteren sizlere guzel yerler tarif edebilirim cok basit bir yer tarifde edebilirim karsidaki adalarin arasinda gecit vardir birde saginda dar gecit denilen bir yer vardir buyuk gecitin tam ortasinda tas vardir sanirim ustu 38 metredir onun 57 le 60 metrelerinde dalyana dogru guzel mercan cikar o kadar cok yer varki balik bulucunuz varsa yardimci olabilirim
Merhaba Mehmet Bey; Çok teşekkür ederim - tarif ettiğiniz yeri buldum ve denedim. Lakin herhalde gününde değildi ki pek balık olamadı. Ama olsun - başka bir gün olur - neticede suda balık! Balık bulucum ve herşeyim var - alternatif yaratmak için bildiğiniz başka yerler de tarif edebilirmisiniz? Size özelde de yazmıştım lakin size ulaşmamış olmalı mesaj. Herşey gönlünüzce olmasını diler - sağlıklı günler dilerim.
Olur tabii ki Tuncer Bey - Kısmet - İnşallah ! Güzel hava yakaladık mı - bir de iyi avlak yerleri bulduk mu, keyfe bak ! Herşey gönlünüzce olsun!