merhaba arkadaslar,uzun suredır işlerım den dolayı av yapamıyorum.ama fırsat buldukca sıtemızden butun arkadasların avlarını takıp edebılıyorum.bu sayede hevesım ve ozlemimi giderıyorum.sizlerın balık maceralarını okur ve bakarken kendımden gecıyorum ah o gemıde ben de olsaydım dıyorum, ve abımlerın bu haftakı balık haberlerınden sonra dahada ozlemım artıyor.pazar gunu abım ve kayınpederı hasan amca gece saat 01.00 de çesme dalyana gıttıler,sabah saat 03.00 te baslayan avcılık ogleyın saat 1 de son bulmus.onların bana anlattıklarını ben sızlere daha fazla anlatarak degılde sadece fotografla ve 1 de kamera cekımıyle sonlandırmak ıstıyorum.kendılerıne tesekkur ederım.(.ellerıne saglık ) kıyıdan yakaladıkları 1,700gr cıpra yem,taze sardalya takım,kursunsuz kıbrıs arkadaslar vıdeoyu yukleyemedım daha sonra yuklemeyı deneyecegım
Tebrikler harika bir Çupra.İnşallah birdahaki sefere sizde böyle güzel güzel bir av yapar ve bizimle paylaşırsınız.Şansınız daim olsun Foruma Video yüklemek için aşağıdaki link yardımcı olacaktır. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8242
Şahane balık. Tebrikederim Sakıncası yoksa sardalyalı kıbrıs takımından biraz bahsedermisiniz ? Sardalya ya bildiğimiz kıbrıs takımında ekmeğe yapılan muamelemi yapılıyor ? nasıldır ?
Gerçekten güzel bir çipura. Umarım bizlerede nasip olur. Ellerinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler...
Kutluyorum, uzun zaman sonra çok güzel bir av yapmışsınız. ellerinize sağlık. Takım hakkında biraz daha geniş bilgi verebilirmisiniz. Kıbrıs takımına sardalya mı doladınız. Cevabınız için teşekkürler.
gerçekten çok güzel böyle mücadeleci bir balığın olta ile tutulması ve bu büyüklükte gerçekten güzel olsa gerektebrikler
tesadüfen pazar günü bende dalyan daydım.ben gittiğimde muhteşem çipurayı çıkarmışlardı.gerçekten süper bir balık..abiler bunun dışındada 4-5 adet çipura almışlardı...bende 1 saat kadar sünnezle denedim ama birşey alamadım mükemmel balık.....herkese rastgelsin