Çeşme de ne istersen !

Konu, 'Bölgeler' kısmında blueboyfe tarafından paylaşıldı.

1. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr
    Bakıyorum bazı arkadaşlar avlak sıkıntısı ıcınde ızmır cıvarında,
    bu yıl ben tatıle cıkamıycam gıbı, amatör arkadaşlar faydalansın, süper bir avlak adresi benden, bir teşekkür edersiniz içinizden yeter.

çeşme şifne koyunu sağa ıldırı dogru takıp et, zaten koylar bıtışıktır,şifneden sonra 2 ıncı koy (beyaz sıtenın) onune artık Allah ne verdıyse,

15 / 20 mt şahane bır avlaktır !

2. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Çeşme de ne istersen !
    Bakıyorum bazı arkadaşlar avlak sıkıntısı ıcınde ızmır cıvarında,
    bu yıl ben tatıle cıkamıycam gıbı, amatör arkadaşlar faydalansın, süper bir avlak adresi benden, bir teşekkür edersiniz içinizden yeter.

çeşme şifne koyunu sağa ıldırı dogru takıp et, zaten koylar bıtışıktır,şifneden sonra 2 ıncı koy (beyaz sıtenın) onune artık Allah ne verdıyse,

15 / 20 mt şahane bır avlaktır !

Sevgili Emin kardeşim, bilgiyi öyle bir zamanda verdin ki..:) Teşekkür ederim. Çocuklar bu yaz tatili için Çeşme diye ısrar ediyorlar. Ben de nerede olta atacağımı bilremediğim yerlere soğuk bakıyordum. İsabet oldu. Bir de takım olarak ne tavsiye edersin. Çıkması olası balıkları da bir zahmet bildirsen. Bilirsin bagajda bana ayrılan yer çok sınırlı da.;)

3. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr

şimdi burasını ordakı zıpkıncı arkadaşlardan öğrenmıştım, buradan kendı restoranına takvıye yaptıkları gıbı artanını dıger lokantalara satıyorlar.

bol kefal, levrek, ve bir mıktar karagöz çıkar,sabahtan 7/10 arası sıtenın tam ortası , kıyıdan 60/90 mt ılerısı oke, levrekler güzeldır, kefaller dirsekten felaket, arada güzel lidakıde cıkar oke

4. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Teşekkürler Emin kardeşim:)