Selamlar Araniza Yeni Katilan Biri Olarak Bir Kaç Yardim Ve Tecrubelerinizi Bekliyorum.ben Izmirde Yaşiyorum Ve çeşme Ildirdan Tekne Ile Balik Avina çikiyoruz.çiktigimiz Saat Genelde Gece 03.00 Gibi Oluyor 10.00 A Kadar Ama Ne Hikmetse Bir Türlü Gözle Görülür Bir Balik Alamadim.genelde Hep Isparoz Ve Mirmir Aliyorum Tabi Bunlarda Daha Yaşamasi Gerektegi Için Geri Atiyorum.benim Sizden Yardim Istedigim Konu Kaç Gibi Açilmaliyiz 300-400 Gr çipra Ve Mirmir Için Nasil Igne Ve Yem Tercih Etmeliyim Lütfen Yardimci Olun Bende Sizin Gibi Burda Yaşadigim Heyecanlari Ve O Zevki Anlatmak Istiyorum şimdiden Tşk.
ıldır için yazrdım kardeşim biz ıldırıda zaman zaman balık işlediği zamanlarda balığın gözünü okuyoruzz sen kendi teknen ilemi çıkıyorsun balığa zaman zaman ıldırıdan profösyönel balıkçılık yapan arkadaşlarlardan tekne kiralayıp biraz yer öğrenmeni tavsiye ederim yoksa sen hep küçük balığın olduğu yerlerde gezer durursun ...
Temmzu 8 de düğünümü yaptım.9 unda forumda da arkadaşımız olan Sertaçla aile olarak ıldıra gittik.Saolsun arkadaşımız tekne kiralamıştı.Bizede ne hikmetse hep kolyoz ve gopez gelmişti.Sadece sözyleyeceğim hocam avlakları iyi bilen bir kaptanla çıkmanız. Saygılarla...