SELAMLAR... BAYRAKLI AV RAPORLARIMDAN SONRA RAPOR YAZMAYA NİYETİM YOKTU AMA AVLARIMI BEĞENMEYEN BAZI ARKADAŞLAR SADECE BAYRAKLI DA AVLANMADIĞIMI GÖRSÜN DİYE BU RAPORU YAZMA GEREĞİ DUYDUM... SAYGILARIMLA...
Mutlu kardeşim avın için tebrik ederim, bilmiyorum hangi arkadaşlara sitemin var fakat şunu bilki burası sitem yeri değil , seni daha evvel elştirenler olmuş olabilir ki dahada olacaktır fakat bizler yarışmacı değilizki güzel kardeşim birşeyleri ispatlama peşinde koşalım , bizler sevinçlerimizi ve hüzünlerimizi birlikte paylaşan çok büyük bir aileyiz, her türlü eleştiriye açık olalım yeri gelecek sende bir başka üyemizin raporunu eleştireceksin. Senden başka avraporlarınıda beklemek her üyemizin hakkı olduğu için devamını bekliyorum sevgilerimle en iyi avların senin olması dileğiyle.
Tabii kardeşim ya millet eleştirir sen boş ver.Eleştirenlere bakma sen güzel avlarına bak.Haa şöyle birazda başka yerlerde ustalığını göster. Ne o hep Bayraklı Bayraklı. Zannedersem eve yakın.Neyse fazla lafı uzatmaya gerek yok TEBRİKLER.
Tebrikler,Balıklar çok güzel görünüyor.Ayrıca yemeside ayrı bir keyifli olmuştur herlahde.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,Gökhan
çeşme Ildir (karma) Av Raporum ================================================================================ SELAMLAR... BAYRAKLI AV RAPORLARIMDAN SONRA RAPOR YAZMAYA NİYETİM YOKTU AMA AVLARIMI BEĞENMEYEN BAZI ARKADAŞLAR SADECE BAYRAKLI DA AVLANMADIĞIMI GÖRSÜN DİYE BU RAPORU YAZMA GEREĞİ DUYDUM... SAYGILARIMLA... kılıçbey kardeşiminde dediği gibi neye alındın bilmiyorum ama dert etme kendine bide yazılarını küçük yazarsanız daha iyi olur. tebrikler afiyet olsun
Balıklar güzel, ancak merak ettim, bir arkadaşımız daha sormuş, burası balık çiftliklerinin olduğu yer mi?
yorumlar için herkese teşekkürler 2. resimdeki balıkların tutulduğu bölge çeşme ıldır daki boş kafeslerin bulunduğu mevki (koy). balık cinsleri ise çipura şona mercan.. herkese iyi avlar