Merhaba arkadaşlar, Çeşme - Merkez'de oturuyorum, uzun bir zamandır balığa çıkamıyordum. Bir hafta önce tekrar tutmaya başladım. Çeşme merkezde denizde gördüğüm en büyük değişim, Gopez akınının olması. Bir kaç gündür günde 1 kilo civarında Gopez çekiyorum. En büyük gopezi ise 2 gün önce yakaladım oldukça zorladı beni ve oltamı. Kamışımda ufak çaplı hasarlar oluştu. Aslında kefal avlamak için çıkmıştım avlanmaya ancak kefaller ortada yoktu, yavruları dışında. Çeşme Merkez'de Tekke Plajı'nın sol tarafındaki Sarıgül Cafe'nin ön tarafında ki kıyı kesiminden 30-40 metre uzağa yapılan atışlarda iyi sonuç gelmektedir. Yem olarak ekmek içini kullanmaktayım. Yem Hamur şeklinde olunca , Gopez koparmak için sert hamleler yapıyor ve takılıyor. Bu akşam aynı yerden Çipura içinde atacağım. Sonuçları yazarım. Not: Saygılı ve sıcak kanlı insanların bulunduğu bu ortamda bulunmaktan onur duydum. Güzel paylaşımlar dileği ile..
Ayrıca akşam saat 18:00 civarı akın başlayıp saat 22:00'ye kadar devam etmekte ve kesilmektedir. İlk kez dün herhangi bir av alamadım. Sanırım, yakındaki tekke plajının gün içinde yoğun olmasından ve yatların, balıçı teknelerinin çok yakından ve sık geçişlerinden olsa gerek diye düşündüm.
erhan hoşgeldin. sert gopes diyince şaşırmıştım ama sanırım en iyi av bölümündeki o. iyi mücadele etmiştir o kiloda bir gopez
Merhaba Ozan abi (ortamın samimiyetine dayanarak abi demek istiyorum), evet En iyi av bölümündeki Gopez. Onun sayesinde kamışın en ucundaki yüzük kırıldı ayrıca D.A.M marka makinemden de sesler gelmekte Bugün dalgalar körfeze doğru ilerliyor sert bir rüzgarla. Bugün Çipura ve levrek için atacağım. Bir oltamıda yine gopeze..