Gecen seneden nadir ağabey ile kasım ayı için sözleşmiştik. Kasımın 3 ünde yeğenimin düğünü olması nedeni ile izmir'e gidiş tarihimi 30 ekim olarak yapmaya karar verdim. Salı günü izmire iner inmez karşıyakadaki yemcime giderek çok güzel yeni gelmiş sülüneslerden yeter miktarda aldım. Nadir ağabey bende sardalya alırım dedi. yem işini hallettikten sonra gece yola çıkarak saat 23 sularında Çeşme dalyan köy limanına gittim. Nadir ağabey beni bekliyor. Hemen bir kahve koydu. kahvelerimizi yudumlarken güzel bir sohbetin ardından teknenin kamarasında güzel bir uykuya daldık. sabah saat 05 te kalkarak meramıza doğru yola koyulduk. Yolculuk esnasında nadir ağabeyim birer işkembe çorbası içelim diyerek çorbamızı tencereye koydu. çorbalarımız hazır.nadir ağabey çorbaya kaşığı salladı bile. Meramıza geldiğimizde hemen oltalarımızı suya saldık derinlik 63 m. Oltamızın fırdöndüsüne kalamar için sahte taktık. ve hemen ilk vuruşları almamız ile beraber 2 - 3 erkek mecan ile 2 adet çok güzel kalamar aldık. Bir nadir ağabey, bir ben mercanları çekmeye başladık. arada değişik bir kaç balık, dülger ve köpek balığı da çektik. ve sonunda güzel bir günü geride bırakarak limanımıza geri döndük.ve işte yakaladıklarımızdan bazıları. İşte o günden birkaç video http://www.youtube.com/watch?v=-4seRfXxzAk http://www.youtube.com/watch?v=JVP6Q8Ia21s Akşam teknede kendimize çok güzel bir ziyafet çektik. Yarın sabahki avımız için tekrar kamaramızda uyumaya çekildik. Ertesi gün gelen arkadaşlar ile beraber çok güzel bir av daha gerçekleştirdik. Lakin makinemin azizliğinden o güzel av resimlerini sizin ile paylaşamıyorum. Fakat dünkünden çok daha güzel ve bereketli bir gün oldu. Limana bol balık ile döndük. Nadir ağabeyim bana çok güzel 2 gün yaşattı. Balık avcılığı ve deniz dostlarına bunu anlatmama gerek yok.Balık avlamak ve o güzelim deniz havasını solumak için dünya tatlısı 2 tane ağabeyim oldu. Biri sivriceli Orhan ağabeyim, diğeri çeşme dalyan köyden nadir ağabeyim. Yolu buralara düşen arkadaşlarımın bu 2 can dosta mutlaka uğramalarını ve en azından onlar ile tanışmalarını ve onların kahvelerini içmelerini tavsiye etmeden geçemeyeceğim.
Güzel av olmus Tebrıkler dalyanköye geldim ama iş geregı dondum hemen bır dahakı gelısım hem nadır abımızle tanısmak hemde keyıflı temız bır havada cesme acıklarında av yapmak ıcın can atıyor olacıgım
bayağı keyifli geçmiş sizin açınızdan abi süpriz balıklarda raporunuzun cilası olmuş devamına rasgele abi
Sevgili Sedat kardeşim bu güzel avınız ve güzel balıklarınız için tebrikler, Nadir kardeşimizi de Sivrice'ye bekleriz, dostlarımızın her zaman başımızı üzerinde yeri olmuştur, zamanla tanımayanlar da tanıyacaklardır, sizleri bekliyoruz, sevgiler hoşça kalın.
Valla ne diyeyim, İstanbulda yaşayan bir İzmirli olarak gerçekten büyük keyif aldım. İnşallah isteğini gerçekleştirirsin. Çeşme açıklarından boş döneceğini sanmıyorum. Zaten amaç balık tutmak değil. o havayı solumak, olayı yaşamak. Balık işin cilası mrsparkle
Geçti kardeşim geçti valla. İstanbulun sıkıcı havasından bir nebze olsun kurtulmak nasıl iyi geldi kelimeler ile anlatamam. Sana da rast gele kardeşim.