buyuk balıgı tutma zevkını malesef daha yasıyamadım bizede boyle guzel avlar nasıp olur insallah tebrıkler cok guzel av olmus...
öncelikle saygı ve sevgilerimle...büyük balık yakalamak hiç sorun değil balık denizlerimizde mevcut sadece tek yapmanız gereken ne yakalamak istediğinizi bilmek doğru zaman ve yöntemleri kullanmak sizede bol ve iyi avlar dilerim
derinlik yaklaşık 22 -25 mt lerdeydi rapala 16-17 mt civarndan geliyordu derinlik göstergemiz olmasına rağmen balığı kaç metrelerde yakaladığımızı kestiremiyoruz sebebi oltamız 80 metre geriden geliyor ama dediğim gibi eğer sinarit avı yapıyorsanız mevsime su sıcaklığına bağlı olarak balığın bulunduğu noktaya oltanızı indirmeniz yeterli genelde 20-30 mtlerde geziniyoruz ve boş döndüğümüz olmuyor saygılarımla
muvaffak abi çok teşekkürler en güzel trofeler bizlerin olsun dileğiyle, bu arada vedat abayoğlu yazmış çok şaşırdım ve inanılmaz sevindim vedat abicim daha kitabını yeni geçenlerde aldım okudum ellerine sağlık harika hazırlamışsın ustalarımızın sayesinde öğrendiklerimizle bişeyler yapmaya çalışıyoruz bu arada balık tutma konusunda şunu farkettim kimse kimseye nasıl yakaladığını hangi takımları kullandığını doğru yazmıyor yanlış bilgiler yazılıyor şaşırıyorum bende aynı şeyleri yaşadım fakat en sonunda öğrendimki herkes kendi yöntemini tecrübe ederek bulmalı ve saygıdeğer ustalarımızında kitaplarından bilgilerinden faydalanarak bu işi çözmeli saygı ve sevgilerimle
hasan abi sendeki turnada hiç fena gözükmüyor tatlı su avı pek yapamıyoruz şöyle güzel yayınlar turnalar yakalamak isterdik saygılarımla