herkese selamlar uzun zamandır istediğimiz ama yapamadığımız tekne kiralama işini bu pazar yapabildik saat 8 buçukdan öğlen 1 buçuğa kadar avlanabildik havanın bozması socununda bizimde midelerimizin bozulması sebebiyle yem olarak sülünüz boru kurdu yengeç kullandık yengece hiç vuruş olmadı diğerleri iş yaptı 100 den biraz fazla balık aldık 4 kişi avlandık aldığımız balıklar gopez ve izmarit bolca daha az da mercan karagöz hanos ve eşek ısparozu aldık. Foto çekmek sadece dönerken balık paylaşımında aklımıza geldi bi dahakine bol fotolu bi rapor olur inş. herkese ii avlar.
o kadar balığı tek başıma tutsam iki tavalık ayırır kalanı salardım. ama 4 kişi tuttuğunuza göre anca yeter diye düşünüyorum.... tebrik ederim güzel av olmuşa benziyo... (katliam olmadığı sürece)
herkese teşekürler,bencede pek fazla sayılmaz emin olun zaten tuttuğumuza yakınınıda saldık ufak diye diğer raporlar inş. daha .çok fotoyla olucak herkese iyi avlar.
Tutulan balıklar zaten ,ismarit,ispari.100 tane fazlaca bir sayı değil.İstavritin normallerinin 60-70 tanesi 1 Kg civarı gelir.İzmaritin 40-50 tanesi bir kilo gelir.Bu nedenle bu av çok ama çok normal sayıda.Tebrik ederim.
Güzel av tebrikler... izmarit özellikle telaşlı balık olduğundan, avı oldukça zevk verir... izmarit için sonbaharı bekliyorum ben de. daha iyi avlarınız olsun, afiyet olsun.
saol hocam... gerçekten zevkli oluyo çekmesi genelde 2şerli geldiler zaten hatta boş iğneye gelenlerde çok oldu entresandı
izmarit ve karagözleri çekmek o günün en zevkli anlarıydı gerçekten izmaritler 3 oltayı birbirine karıştırmıştı heycanlı balıklar