Çeşmealtında balık avı.

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında rober35 tarafından paylaşıldı.

1. rober35

rober35 Ender

Arkadaşlar 8 metre ahşap yeni bir tekne aldım.gerekn tüm bakımlarını yaptım.şu anda çeşmealtında kendi iskelesinde bağlı.üzerinde 4 silindir orjinal marin land rover motor bulunmakta.Çeşmealtı çevresini iyi bilmiyorum bana nerelerde avlanabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Karaburun mordoğan taraflarını tavsiye ediyorlar.Birkaç kez alman adası yakınlarında açıldım ama malesef isparazdon başka birşey alamadım.Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.

2. fish founder

fish founder Özgür

izmir avlak alanları hakkında en ufak bir fikrim yok ama teknen hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi avlarda kullanman dileklerimle,

3. rober35

rober35 Ender

saol kardeşim teşekkür ederim.Allah tüm arkadaşlarımıza kazasız belasız avlar nasip etsin.

4. SAFAK

SAFAK

hayırlı olsun tekneniz

abi öncelikle yeni teknen hayırlı olsun . balıklıova tarfına geçersen şu anda baya iyi mercan yapıyor...şimdiden rastgele....

5. katsumoto

katsumoto Hasan

Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    Ender Abi teknen hayırlı ugurlu olsun..
    Livarından balık eksik olması ;)

6. meriçvural

meriçvural

Pita feneri etrafını,uzun ada ile hekim ada arasını yoklamanda fayda var kardeşim...

7. maviay1980

maviay1980 Ahmet Rauf Yılmaz

Urla Özbekten balığa çıkıyorum ve genelde menteşe gidiyorum kışın.Ama şu an teknemin kkavrama rulmanı arızalı yani gitti gidecek bu hafta sonu yaparsam önümüzdeki hafta uzun ada ucunda kel ada var.Googledan Urla uzun ada tarattırdın mı koy limanı diye geçiyo oraya gidecem yaklaşık 35 meterede iyi avlak olur.Benim teknede 6hp pancar var ve 2 saat alıyo ya neyse size rasgelsin...

8. JACKET

JACKET EMRE

En İyi Avı:
    DAHA KİLOLUĞA ULAŞAMADIM:(
    teknen hayırlı olsun bol avlar