Merhaba.10/01/09 tarihinde çeşme dalyandan açılıp açıktaki avlağımızda tutuuğumuz mercanları beğeninize sunuyorum.Av bereketliydi.Akşamınada karaadada tabağımızda afiyetle yedik.Ertesi gün hava patladığı için erkenden dönmek zorunda kaldık. Birde daha önceden Makedonyada ohrid gölünde tutmuş olduğum lezzeti harika olan ve başka yerde göremeyeceğiniz kırmızı benekli balıklarında resmini en alta ekledim. Herkeze bereketli avlar dilerim... "foto yükleme yetkim olmadığı için yükleyemiyorum.Admin arkadaşlardan ricam yetki verirlerse fotoları seve seve paylaşırım"
Merhabalar Hilmi bey. Öncelikle hoşgeldiniz.Yarın İstanbulda kalabalık katılımlı bir organizasyonumuz olduğundan Adminlerimiz yoğunlar..Geldiklerinde sorununuz giderilecektir.. Bunun dışında profilinize Yaşınızı,nereden katıldığınızı yazarsanız hitaplarımız daha doğru olur..
Hilmi abi fotoğraf yüklemek için yetkiye gerek yok şu aşağıda verdiğim alıntıda nasıl ekleyeceğiniz resimli olarak anlatılmıştır. Resimleri merakla bekliyoruz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910
Buraya eklemek zorunda kaldım çünkü yazmış olduğum mesajı düzenle butounnu bulamadım.Sanırım 1 kere düzenleyince bir daha düzenlememe izin vermedi..