selamlar herkese foruma 15 gün kadar önce üye oldum değişik bölümlerde 8 tane mesaj yazıdım bunlardan 5 i soruydu ama hiçbirine cevap alamadım bu normal mi yoksa bende mi bir problem var acaba?
teşekkür ederim hocam. sorularım çok da önemli değil aslında mesele cevap alamamktı siz şimdi karşılık yazdınız ya o yeter ilerde sorularım da olacaktır tabiki sizin gibi tecrübeli birine teşekkür ederim.
bildiğim bir konuysa illaki cevap vermeye çalışmışımdır. kimsenin burada sana şahsi olarak bir şeyi olamaz o konuda kafanda bir soru işareti olmasın. soruların cevapsız kalmaz burada merak etme .. hoşgeldin bu arada
Yalçın abi,öncelikle soruları doğru konulara açmaya dikkat et ve de arama yapıp da cevabını bulamadığın bir sorun var ise yeni konu bile aç.Avlak bilgisi paylaşımını ise açık platformda ve de yeni üye olmuş insanlara çoğumuz yapmamaya gayret ederiz. Bunların dışında kimsenin sana şahsi bir umursamazlığı olamaz,keyifli paylaşımlar
Sorularinizi ilgili bolum basliklarinda, arastirmanizi yaptiktan sonra, hala gereksinim duyuyor iseniz gene ilgili bolumlere acacaginiz , sorunuzu iceren konularla paylasirsaniz, herkesin gozune carpacaktir. Mesaj aralarinda soru sorarsaniz , sorunuz o an konuyu takip edenin ilgisine ve bilgisine kalir.Cogu zaman mesaj kalabaliginda unutulur gider.Bu kisiye ozgun bir durum degildir.Sadece sitelerin genel dinamiginde ister istemez boyle oluyor. Rast gelsin.