çevre Temizliği

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Oldman_55 tarafından paylaşıldı.

1. Oldman_55

Oldman_55

Beyler;

Balık tutlan tüm bölgeler istisnasız kirlilik içinde, pet şişeler,suya kaçırılan naylonlar,gazlı içecek kapakları,bira kutuları,plastik parçaları.

İnsanlar bilinçlenene kadar doğa da birşey kalmayacak
    Yapılacak en iyi şey gelecek kuşaklara birşey bırakılmak isteniyorsa insanlara doğayı yasaklamak

Geçiş toplumları hep arkasında onulmaz yaralar bırakır. Köylülükten kentliliğe geçişin en az 30 yıllık sıkıntısı olacak.

Köyünde kendi ilkeleriyle yaşayan insanlar. Kapitalizmin çılgın tüketim havuzuna girdiklerinde yozlaşıyorlar benliklerini kaybediyorlar. İmkanı parası olan bir çevre düşmanı haline dönüşüyor.Üretimden uzaklaşan toprakları değerlenmesi sebebiyle rantiyeçiye dönüşen kentsel alanlara yakın köylü gürhu .Bi tüketim canavarına dönüşüp sadece çöp üreten bir mekanizma haline geliyor.O güzelim eskinin üreticisi yeni dönemin tükerici canavarı olarak çöp üretir hale dönüşüyor.

Bunlara öncülük edip doğru yola girmelerini sağlayacak bir mekanizmada kalmadığından yöneten yönetilen aynı çarpık zihniyetin ürünü olunca.Memleketin güzelim doğası ormanı açık çöplük alanlarına dönüşüyor.

Çevre bilinçi olmadan Avcılık olmamalıdır.Gölleri doğayı kirleten herhalde rufailer değil. Gine bu insanlar.

AKLINIZI BAŞINIZA ALIN. BARİ DOĞAYI TÜKETİRKEN DOĞAL HAYATI ÖLDÜRMEYİN.

2. osmantasci81

osmantasci81 Osman Taşcı

Favori Kamış:
    Klasik iki parça dolgu kamış
    Favori Makine:
    abu garcia stm 6000
    En İyi Avı:
    Çapak, Sazan,Turna, Yılan
    Ya gerçekten çok haklısınız... Çok mu zor anlayamıyorum...Bir poşeti kenara bir yere açıp çöpleri artıkları pet şişeleri...vs içine atmak...Dönüşte o poşeti çöpe atmak... çok mu zor...

3. bnymnblr

bnymnblr Bünyamin

Bu bir anlayış ve kültür meselesi de aynı zamanda. İnsanın içine yerleşmesi lazım o çöpü muhakkak çöpe atayım diye. Yoksa gerisi boş kimsenin başına bekçi dikecek hiç bir altyapı dünyada yok.