Ceyhan nehrinde avlanmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında firarist46300 tarafından paylaşıldı.

1. firarist46300

firarist46300 lütfi

öncelikle herkese merhabalar ben 18 yaşında k.maraş elbistan mevkinde ikametgah etmekteyim burda herkesin bildiği gibi ceyhan nehri var her sene belediye 10.000tane balık bırakıyo tabi bu bölge bölge dağıldığı için azda olsa nehirde balık var şimdi şöyle söyleyeyim abiler ben balık avından hiç çakmıyorum dıbık atmasını olta atmasını kaşıkları ve solucan ile avlanmayı biliyorum ama işin detayı hakkında bi bilgim yok benim avlandığım bölge 1metre derinliğinde ve sazlık var nehrin tabanında nehrin temiz olan sazlık olmayan altında çakıl taşı gibi taş olan yerlerde var ben daha önce burda 10dakikada 8 tane balık tuttum şans eseri fakat ondan bu yana hiç tutamadım suda biraz hızlandı haliyle onunda etkisi var nehir pek geniş değil eni en fazla 9 metre felan yani hızlı akıyor tabi rafting yapacak kadar değil şimdi size sorum şu ben burda nasıl bi avlanma yolu izlemeyelim kaşık kullanıyorum meps 3 numara oda kar etmiyor ama şimdi internette tel pinter gördüm bu işime yararmı pinterle avlanmalımıyım veya olta ile fly avcılığı nasıl olur en ideal yöntemleri bana söylerseniz sevinirim çok iyi bi olta setimde var ayrıca