tebrikler galatasarayım tebrikler türkiye inşallah uefa süper kupasını gs-fb oynarda bütün avrupa türkün gücünü hisseder.her zaman her yerde en büyük cimbom..........
Galatasarayı ve taraftarları tebrik ederim, güzel bir maçtı dün istanbuldan uçakla maça giden taraftarların bazıları ile muhabbet etme şansı buldum ve kimse umutsuz değildi, haklı da çıktılar.. Fenerbahçe' ye de perşembe günkü sınavında başarılar dilerim..
Bir fenerbahçeli olarak şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki "Son zamanlarda izlediğim en zevkli ve en heyecanlandıran maçtı" galatasarayı ve galatasaraylıları tebrik ederim, bu tip başarılara ihtiyacımız var, İnşallah yarın fenerbahçe de çeyrek final biletini alır ve her iki takımımız da başarı ile ülkemizi temsil ederler
Galatasaray a büyük tebrikler benden , GS li olarak bu başarıları özlemiştim. Umarım Fenerbahçe de turu geçer, çifte bayram olur.
Maç boyu yerimde kalakaldım süper bir maçtı,Özellikle bu yaşamı rağmen 2.yarı heyecandan ölüyordum,Umut rahatlattı beni Her zaman heryerde en büyük CİMBOM