Strike Pro nun yeni çıkarttığı yem tabletli ( kanamalı ) yemleri gördünüzmü,yada kullanan deneyen varmı merak ettim... http://www.spotbalik.com.tr/EG-140A-SP-Suni-Balik-cezbedici-hap-hazneli-10-cm,PR-24932.html
Kimse kızmasın ama bu işler bana ters... Sanki son balık kalana değin balıgı kandırmak için elimizden geleni yapıyoruz..hani birde bu gözle bakılsa ... tatlısu sazan meraklıları bilir.. bir boili icad oldu..raflar tezgahlar sanki boili sergisi gibi renklisi,tatlısı ,ekşisi,vs..vs..yok çileklisi yok vişnelisi yeter be yani... ardından insanlar yani her yeni nesil yeni ve çok çeşitli şeyler karşısında afallıyor..tereddüt ediyor..habire soruyor..bir sürü farklı cevaplar alıyor..vs..vs.. olayın teferruatı artıkça karmaşa oluşuyor.. yıllar önce dere kenarından kopardıgı bir saz kamışına bir mantar bir iğne ve solucan ile ve nevalesini götüren balıkçının torunları şimdi boili beğenmiyor,seçim yapamıyor,
Sonuna kadar katılıyorum,daha açıklayıcı ne yazabilirim diye düşünürken duygularıma tercüman olmuşsunuz
En fazla benim yaptığım yöntem yapılabilir silikon sahteyi ava gitmeden önce daha önceki avlarınızdan bir kavanoza ayırdığınız balığın kaygan tabakasına yatırın of... diyorum zaten atış yaptığınız çevrede yırtıcı balık varsa en fazla 10 atışta banko üstünde hem kanama derdi de yok,acaba o tabletler kaçar paradır yok yok parayla değildir beidk eridikçe milleti soymak oh ne ala,sahtenin fiyatı da kallavi özel tv kanallarına abone olurken dekoderini bile parasız veriyorlar sahte parayla da tablette mi parayla?bari tableti parayla versinler sahteleri de bedava ne kampanya olur demi
Hayretle izledim, ağzım açık kaldı. Ama işin ruhuna uygun değil gibi geldi bana. En azından ben böyle bir gereç kullanmam.
Denemesı gereken bır yem ama bı ara koku bantları vardı sahtelerın ustune yapıstırılan denemıstım sonuc alamamıstım.. gel gelelım sevemedım gıttı su strike pro yu :S bu arada okan abi men metın yaa hatırlarsın belki
Okan harbiden şaka bir tarafa da balığa hiç şans bırakmayacağız anlaşılan,armut piş ağızıma düş hesabı
Bu gün aşağıya inip bir bakacağım gelmişmi diye,eğer beğenirsem bir tane alıp deneyeceğim.Teknoloji ilerledikçe yeni şeylerin çıkması normal,neticede ciddi bir pazar ve rant var ve bu tarz şeyler kaçınılmaz. Bana kalırsa önemli olan balığa şans vermekten ziyade bilinçli avlanan kişi sayısını arttırmak, ve profesyonel balıkçılıkla ilgili ciddi düzenlemeler,yaptırımlar uygulamak.Benim en zevk aldığım balığın yakalanışı ile kıyıya yada tekneye çekişi arasında geçen mücadele,sonrasında o balığı alıkoyup koymamam yada yemem o kadar da önemli değil.Kaldı ki tebliği bir kenara bırakıp olmadık balıkları bile suya iade edebiliyorum ki başka arkadaşlarda bu zevki yaşasınlar,bu bile ayrı bir zevk.Neyse çenem düşmüş ,İzmir den sevgiler...