Konu daha önce açılmış olabilir belki ama rastlamadığım için paylaşıyorum. Chasse et Pêche bir Fransız belgesel kanalı.Bilenler vardır mutlaka ama ben genelde tivibu izliyorum tivibuya yeni eklendi bu kanal. Dsmartta yayını varmış başka platformlarda da olabilir. Yaban tv nin esinlendiği bir kanal fakat yaban tv daha çok diğer av türleriyle ilgileniyor son zamanlarda ise pazarlama kanalı oldu çıktı eskisi kadar ilgimi çekmiyor. Balıkçılık belgesellerine ağırlık veren bir kanal ve her balıkçıya hitap edicek avlar yayınlanıyor. Tatlı su,deniz,et-çek,yemli her tür av videoları ve belgeselleri yayınlanıyor. Türkçe olan bu kanal balıkçı dostlar için keyifle izlenicek bir kanal. http://www.chasseetpechetv.fr/
bende d-smarttan sona zaten soğuduğum yabanı artık açmıyorum bile...bu kanal genel anlamda çok iyi ve kaliteli.tek kötü yanı yayılanan programlar biraz eski...
Selçuk bey ; paylaşım için teşekkürler. Çok severek izlediğim bir kanaldır.Chasse et Pêche TV Yaban Tv'yi ise uzun zamandır seyretmem,20cm'lik bir alabalığı Ooouu çok güzel bir balık naraları ile sepetlerine atanları izledikten sonra...
Her gün mutlaka göz attığım, bazen saatlerce kitlenip hanımdan zılgıt yediğim tv kanalı. Dün akşam Fransa'da Sein Nehri'nin bir kolunda atçek ve yemli yöntemlerle gökala avını izledim. Çok güzel bir gölette, günlük para ödeyerek avcılık yapılıyordu, balık bol, ortam müthişti. Ardından başka bir derede sazan ve levrek avı. Ardından fransız bir avcının Türkiye'de yaptığı (daha doğrusu yapamadığı) yaban domuzu avı. Neden yapamadı derseniz, bizim yerel rehber onu çok güzel yerlere götürüyor, hayvanı gösteriyor, ama bizim Pierre elinde bir yay bir ok, illa hayvana 20 metre yaklaşıcam da okla vurucam derdinde. Haliyle bir haftada tek domuz vuramadan Eiffel kulesine geri dönüyor.
Bende yeni bağlattığım internet sayesinde tivibudan takip ediyorum fırsat buldukça largemouth bass avı izlemek çok keyifli oluyor.. Türkiyede de olsaydı dediğim çok oldu izlerken
Arkadaşlar uydu hobimle balık hobim birleşince uykusuz kalıyorum. 23.5 astra Fishing & hunting çek 19.2 astra caza peca ispanyol 19.2 astra seasoons fransız 13 hotbird caccia & pesca ve caccia & pesca +1 italyan %95 yeni çekimler
Ben de son 2 haftadir Tivibu'dan izliyorum, hakikaten balik avi konusunda cok basarili bir kanal. Ozellikle göl, dere, deniz ve okyanusda yapilan her turlu degisik balik avi cesitlerini gosteriyor olmasi, hem aldigiz keyfi arttiriyor hem de yeni seyler ogrenmenizi sagliyor. Balik aviyla ilgilenenlere mutlaka tavsiye ederim...
bende tivibu üyeliği vardıda bu kanalı kapsadığını bilmiyordum.yenimi eklendi acaba .şimdi açtım 1tl lik üyelikte bile var artık sanırım
bu ip tv denen meret nedir acaba.bende goldmaster 1050 uydu cihazı var netede bağlanıyor çözemedim şu işi.
of ya tek tv izleme keyfimde gitti tivibuda maxi plus olmayanlar izleyemiyor artık kanala üyeliğiniz bulunmuyor diyo ve maxi plusa geçiş farkı 15 tl
1 thor pvtv 36 derece outdoor channel yine 36 derecede ismi rusça olan bir kanal bunları unutmuşsun dostum. bu kanalları izleyip gaza geliyorum her defasında. ama içlerinden en favorim caccia & pesca italyan sky platformunda.
D Smart artık bu kanalı yayınlamayacakmış sözleşme süresi bitmiş gerizekalılar güzelim kanalı bırakmışlar...
eskiden hotbırd te yayın yapardı zamanımın çoğunu bu kanalın başında geçirirdim birde escales ve ushuae diye iki kanal vardı kapandı hepsi tabi dsmarta yayınlanan tüm avları eski aksine çeken bi uyduda yok fransa yayınını oyüzden ben youtubede coreman lures tv yi izliyorum çok uzun bi zaman dır harika bi olay herkesede tavsiye ederim