arkadaslar hepinize merhabalar, chug bug diye bir rapala cesiti var levrek icin, deneyeniniz bileniniz varmi acaba. google da bile aramam neticelenmedi,
storm marka kullanıyorum linkten görebilirsiniz; http://www.monstertackle.co.uk/fishinglures/storm-rattlin-chug-bug-cbs11.html
Bende de Storm Chug Bug var ,skoru yok !!tüzüşü iyi ,daha çok açıkdeniz için üretilmiş gibi geldi bana...
bende cok denedim hic denk gelmedi, tutan varmi cok merak ettim, acaba özel bir sarma şeklimi var, takip eden bile yok
Ben de yoğun olarak kullanmıyorum,2 tane levreği var sadece özellikle alınıp,kullanılacak sahte değil bana göre
sadece nett de görmüştüm başarı oranı ne derece bilmiyorumidk ama ben popper seven biriyim:thumb: öneri: elinde bu sahte var olup durumu temiz ise.çiziği pası olmuyacak kargosunuda ödeyerek karşılığında şu sahteyi verebilirim sammy 85mm.yeni bir sahte,sadece yüzüş testi yapıldı.. Uploaded with ImageShack.us
ben buraya eklemeden saniyeler önce sana pm den bildirmiştim ayrıca bir tane daha sahte takası yaptık abimle bir tane daha sammy verdim kendisine yine popper tarzı sahte seçtim böyle zırt bırt sahte almak dansa ayda, 2 ayda bir toplanalım sahte takası yapalım