Kamış : DAM Onlier 2.70 cm 10-30 gr Makine : Remixon Wonder 30'luk Misina : Trabucco Super Soft 0.25.5 mm Sahte : Kendo Haryu 125 F Renk: 02 Yer : Trabzon/ Arsin Merhabalar, Her sene memlekete gittiğimde, tekneden yada kıyıdan balık avlarım. Tekne ile ava çıkmadığımda levrek için at/çek yaparım. Avlak yerimde dere olmasına rağmen çok iyi av yapmasada ayağımın dibinde olmasına rağmen burayı seçiyorum. Çünkü pek kimse olmuyor ve sakin bir yer. Not : Sahtemi sadece 2 gün kullandım, malesef resimdeki hale geldi, gerçektende üzüldüm telafisi aldığım 2 levrek oldu Raqlou silikon ve su üstü sahtelerle o kadar uğraşmama rağmen balık alamasamda uğraşmaya devam Akşam gün batımına yakın farklı günlerde levrekleri aldım, deniz öyleydiki bol dalgalı ve bulanık. 18:00'dan 23:00 saatine kadar at/çek yaptım ama netice alamadım çoğu kez. Denizin Hali Trabzon'a daha yeni yeni Cino ve Palamut geldiği için çok fazla tutma şansım olmadı ama paylaşmak istedim.
Tebrikler, boyutları tatmin etmese de en güzel türleri avlamışsınız. Karadeniz bölgesi bence en şanslı bölgemiz. Sonbahar ve kışın rüzgar çoğunlukla hep kuzey yönlü esiyor. Dalga boyu da çoğu zaman levrek avlamaya elverişli muhtemelen, bol yağış alması da pasta üstü krema.
Teşekkürler arkadaşlar. Memlekete genelde ramazan bayramında gidip 20-30 gün kadar kalıp bu süre içinde avlandığım için dediğiniz gibi zamanından erken olduğundan pek rast gelmiyordur.