Tekneden Sirti çekmek Için Kaliteli Bir çikrik (makarasi Yeterince Büyük), Kamiş Ve De Misina Almak Istiyorum. Ayrica Aldiğim Malzemelerle Jigging Yapabilirmiyim? Tavsiyelerinizi Acele Olarak Bekliyorum. şimdiden Yardimlariniz Için Teşekkürler....
Öncelikle hoşgeldiniz. Eğer tanışma bölümünden kendinizi kısaca tanıtıp, adınız yaşınız gibi bilgileri doldurursanız.Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız...
Tekneden sırtı çekmek için alacağınız büyük makaralı bir çıkrıkla jigging yapmanızı tavsiye etmiyorum, çünkü bu çıkrıklar ağır olacak ve güç için tasarlandığı için devri düşük olacaktır, dolayısıyla bol efor gerektiren jigging için uygun değildir.Jigging için farklı bir takım kurmanızı tavsiye ederim.Çıkrık tavsiyesi içinde bütçe belirtirseniz yardımcı olabilirim.
tekneye downrigger sistemini kurmak istiyorum. çıkrık için penn 114h veya 113h modelini düşünüyorum, bir taşta iki kuş vurabilirmiyim diye jigging içinde kullanılabilir bir çıkrık almak istiyorum. sizin önerebileceğiniz bir model varsa görüşlerinizi bekliyorum
tekneye downrigger sistemini kurmak istiyorum. çıkrık için penn 114h veya 113h modelini düşünüyorum, bir taşta iki kuş vurabilirmiyim diye jigging içinde kullanılabilir bir çıkrık almak istiyorum. sizin önerebileceğiniz bir model varsa görüşlerinizi bekliyorum
Sırtı için ben Omoto Kam 900W ve de Penn 114H2SP çıkrık kullanıyorum çok güçlü ve güzel çıkrıklar yanlız dediğim gibi devirleri düşük ve ağır oldukları için jigging içinde Shimano Navi 8000PG ve Omoto Salina II aldım tavsiye ederim çok güzel makinalar. Eğer tek makina istiyorsanız Omoto VS12 çıkrık var 5,8:1 yüksek devirli 0.45 lik misina dan 325 mt sarabiliyor.