Çıldırış

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Pascal33 tarafından paylaşıldı.

1. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 Spin Kamış
    Favori Makine:
    shimano technium 3000 sfc
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Herkese saygı ve selamlarımı sunarım dostlar..Raporumu yazarken böyle bir başlık
    kullandım sebebini fotoğraflarımdaki göz ifademden anlayabilirsiniz.:D
    Bugün yaptığım av aslında bir parça da buruk çünkü Silifke deki babaannemi kaybettiğim için beş gündür güzel memleketim Mersin de idim.Allah rahmet eylesin tam bir çınardı. 15 saatlik 3 araba değişiminden sonra yorgun argın eve geldim eve girersem şimdi uyku bastırır diyerek komşumuzdan kuşları aldım çantamı bırakıp,teknemi kontrole gittim hafta içi kuvvetli lodos gösteriyordu,bir sıkıntı yoktu,levrek aşkıyla yanıp tutuştuğumdan beri tekneyi sadece aküsünü doldurmak için çalıştırıyordum.:p ve o sırada açlık tüm damarlarımda hissedilmeye başladı,nasıl oldu bilmiyorum ama spin takımımla birlikte sahildeydim,en büyük terapi benim için bu :eek:
    Üçüncü atışta sahtemi taktırdım :( ve o sırada beni tebessümle izleyen Murat Abi dedi ki:
    -Yeğen en etkili av en basit olanıdır.
    -Ben de C.Y alıntı yaparak abi bizim....yılan kaçmış 30 liralık max rap gitti banghead sen afrodizma peşindesin dedim sonra ekledim nasıl olacak bu iş?
    -Kasnak, iğne(masteng mı mutant mı,x men mi ne), çamaşır ipi gibi en dandiğinden mono misina ve kepçeni al benim seni almamı bekle.
    Eve gidip iki kasnak kapıp,Hakan Abi yi bekledin,avlağa bir yarım saat sonra geldik ve tabi ki durum bom....k,tık yok beş ssat boyunca,takımları toplamaya başladım saat 3:30 ve aklımızda o bilindik soru eminim aynısını siz de kendinize sormuşsunuzdur ne işimiz var git evde sıcacık yat,dinlen sonrasında ne mi oldu ben çıldırdım detaylarını hatırlayabilirsem anlatırım :D,ama hatırladığım bir şey var o da şu iki balığı aldıktan sonra yine o "bilindik manzarayı"izledim,önümdeki geçit töreni,kendime hakim olarak kendi avımı sonlardım.Hakan Abi ise ne yazık ki balık alamadı.

Uploaded with ImageShack.us
    Sonra Aklıma poz vermek geldi

Arkadaşlar son not olarak asla bu avlağı paylaşmıyorum birincisi Hakan Abi nin keşfettiği bir yer ,ikincisi ışıkla dalan zıpkıncılardan kortuğum için başıma daha önca geldi.Bu da avdan bir video.
    http://www.youtube.com/watch?v=42dA6LHr6vg&feature=youtu.be

Balıklar sabah tartıya girdi 2.35 kg ve 2 kg gelmişlerdir

Allah hepinize daha iyi avlar nasip etsin.
    Artık levrek konusunda gerçekleşmesini istediğim en büyük hayalim trofe bir balığı salmak olacaktır.Bir sonraki raporum İnşallah bu şekilde olur.

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Bora oldukça farklı bir av ve deneyim olmuş.Levreklerde tam trofelik harika balıklarmış.Gerçi bu aralar havyarlı oldukları söyleniyor ve bu konuda dikkatli ve hassas olmamız gerekiyor.:rolleyes:
    Kasnak, iğne ve misinanın devamınıda bekledik ama gelmedi.Kullandığınız yemi ve av şeklini paylaşmamışsınız veya paylaşmak istememişsiniz, belkide unutmuşsunuz.hooked
    Gerçekten mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor.Nice böylesi keyifli ve bereketli avlar dilerim.Son olarak babaanneniz için başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin.:)

3. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    İsa Abi iyi dileklerin için teşekkürler,daha iyileri size nasip olsun

4. Çağrı AYDOĞDU

Çağrı AYDOĞDU Çağrı AYDOĞDU

Favori Makine:
    alba star double60
    Öncelikler başınız sağolsun.

Avınız için de tebrikler.

5. CEMMAKO

CEMMAKO CEM ÇELİKER

Bora öncelikla başın sağolsun Hepimiz sonuçta orada buluşacağız.
    Seni tebrik ederim gerçekten bu levrek avı ile çok uğraşıyorsun Rabbim karşılığını vermiş.
    İnşallah çok daha irileri rast gelsin

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Başınız sağolsun, Allahtan rahmet dilerim babaanneniz için.
    Av için tebrikler, acaba spin ile mi yakaladınız yoksa kasnak ile mi? yem hakkında bilgi verebilir misiniz?

7. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    başın sağolsun:( avın için tebrikler..tahminim yine canlı kullanmışsın,bir önceki avında olduğu gibi,her ne kadar etik bulmuyorsamda bu av yöntemini..suni balıkla yakala,ispendek olsun bizim olsun:thumb:
    o kişinin en iyi av yöntemi dediği yöntem..biz spincilere ters dir..

8. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Abi haklısın,zaten bu spora başlamam da büyük katkın oldu,çünkü spin avı gerçekten spor,havalar çok ters gidince bir aydır,ben de bunu denedim, bence de en iyi av yöntemi rapala kullanmak,bunu tüm içtenliğimle söyleyebilirim,rapala ile tutulan bir balığı yemliyle tutulan 10 balığa tercih ederim,farklı bir deneyim oldu benim için de,ama şunun garantisini vereyim yemlik balıkların hiç biri olta ile tutulmamıştır,ağdan ölmek üzere olan balıklardan seçilmiştir, insanları yanlış yönlendirmemek adına sistemi yazmaktan kaçındım.Zaten en iyi av kelimesi kullanmadım,en iyi avda hemfikiriz abicim :) en etkili av dedim,spini asla bırakmam Forza Spin :)

9. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Şeytan oltası üzerine özellikle çekirge büyüklüğünde canlı mamun ile yapılan Levrek avcılığı bölgemizde sıklıkla tercih edilen bir av yöntemidir. Sanırım mamun yerine balık kullandınız. Çünkü mamun ile bu kadar büyük Levrek çekeni görmedim. Benim de hoşlanmadığım bir av yöntemi. Çünkü beklemek çok can sıkıcı. En iyisi at-çek le olanı. Kadir abiye katılıyorum. At-çek olsun İspendek olsun. Onu da iade ediveririz gari.

10. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Başın sağolsun Bora.
    Bu aralar buralarda Levrek pek ziyaret etmiyor bizi demek ki güneye kaçmış keratalar :) Gerçi havalarda pek müsade edicek cinsten olmuyor ya lodos çamur gibi su yada yatık deniz su cam gibi. Poyraza hasret kaldık yağmur felan derken baya oldu paşşayı göremeyeli sayende hem gönlümüz hemde gözümüz şenlendi güzel avların daim olsun.

11. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Başın sağolsun arkadaşım.
    Yakınların kaybı elbette tarifsiz olur. Ama hemen akabinde gelen bu güzeller bir nebze olsun düşünceni başka yöne çekmiştir mutlaka. Güzel av olmuş. Arkadaşların dediği gibi atçekle olsa daha bir güzel olurdu. :)

Tebrikler bu paşalar için...

12. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    şuna da dikkat et;) .kimseye mekan söyleme..ne bayide,,ne yolda geçene..ne burda..;)
    rasgelsinreeling

13. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    arkadaşım başın sağolsun kayıbın için üzüldüm.umarım aradığın huzuru av esnasında bulmuşsundur.maşşallah çok güzel av yapmışsın.bende spin oltacılıkta idolüm olan GADİRRRR ABEYİM e katılıyorum.ispendek dahi olsa o incecik kamışı U haline gelmesi kalamanın o name dolu sesi bambaşka.ben birisinde kuzu kaçırmıştım(iyikide kaçırmışım yoksa kamış kırılırdı kesin.kamış U değil resssmen O olmuştu :D hernekadar spin avcılıkta hiç levrek siftahım olmasada(yaşadığım bölgede yok denecek kadar az.yakalayanı da ne gördüm ne duydum) çok sayıda kolum kadar baraküda yakalamış birisiyim.inşallah senin bu güzel avından bana da benim gibi olan avcılara da nasip olur.Tekrar tekrar başın sağolsun diyor avlarının devamını diliyorum.Kal sağlıcakla...:)

14. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Abi bigün işi gücü bırakıp hafiye gibi düşecem peşine haberin olsun:laughing:

15. rapalacikral

rapalacikral ali

tebrikler,
    başınız sağolsun..

16. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Çağrı Bey teşekkürler size de her daim rast gelsin.

17. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Cem Abi çok sağ ol,İnşallah en kısa zamanda beraber böyle avlar yaparız.

18. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Teşekkürler Selçuk ben böyle bir şey görmedim,poyraz duasına çıkacağım hocayı alıp.:D

19. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Terşekkürler Ali Abi,daha iyi olur size nasip olur İnşallah.

20. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    İyi dileklerin için teşekkürler Sinan, çok haklısın at çek konusunda,ama bir türlü havasını denk getiremedik maalesef.:(