BİR DE BİSİM TÜRKLERİ Bİ GÖRÜN....... NEW JERSEY DE YAŞAYAN ARKADAŞLAR ANLATTI BANA DAHA SONRADA TESADÜFEN YOUTUBE DA VİDEOSUNU BULMUŞTUM.....BÜYÜKÇE BİR TEKNE KİRALAYIP AYNEN BU VİDEO DAKİ GİBİ KOFANALARI AT -ÇEK YAPIYORLAR BİR FARKLA KISA PLASTİK VARİLLERE DOLDURMACA.....SONRASIMI.....YÜKSEK BİR BİNANIN TEPESİNDE BARBEKÜ YANIYOR GELEN YİYOR-GİDEN YİYOR........ARADA BİR YAPIYORLAR......NE DİYELİM AFİYET OLSUN.....SAEECE ETİNİN BURADAKİ KOFANALAR GİBİ DEĞİL ACCIK ESMER OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR.........İNŞALLAH BURADAKİ BİLİNÇ DE O SEVİYEYE GELİR ....DEMEKTEN BAŞKA ŞEY YOK.......SEVGİLERİMLE......
Göndermeyin böyle şeyler, biz yakaladığımız balıklara kofana diyoruz. Bunlar hakiki Tosun Paşa gibi çıkmışlar ortaya Ama Okyanusta çıkan bu canavarların tadı bizim burada yakaladıklarımızın yanına bile yaklaşamıyormuş onu da belirtmek lazım. Dünya'nın en lezzetli lüferi Karadeniz ve Marmara'da.
Hatta nerde okudummu seyrettimmi hatirlamiyorum ama bizim koprude yakalanan kefallere baktigimiz gozle bakiyorlarmis.cogu yakalamuyormus bile.yani degerli bir balik degilmis oralarsa.