çıldırmış olmalı bu kofanalar

Konu, 'Videolar' kısmında TASMACI tarafından paylaşıldı.

1. TASMACI

TASMACI ergun

2. accuman

accuman mustafa kamil coşkun

Favori Kamış:
    OKUMA..
    Favori Makine:
    OKUMA-LİNEAEFFE....
    En İyi Avı:
    LEVREK..11.7 KG..
    BİR DE BİSİM TÜRKLERİ Bİ GÖRÜN.......

NEW JERSEY DE YAŞAYAN ARKADAŞLAR ANLATTI BANA DAHA SONRADA TESADÜFEN YOUTUBE DA VİDEOSUNU BULMUŞTUM.....BÜYÜKÇE BİR TEKNE KİRALAYIP AYNEN BU VİDEO DAKİ GİBİ KOFANALARI AT -ÇEK YAPIYORLAR BİR FARKLA KISA PLASTİK VARİLLERE DOLDURMACA.....SONRASIMI.....YÜKSEK BİR BİNANIN TEPESİNDE BARBEKÜ YANIYOR GELEN YİYOR-GİDEN YİYOR........ARADA BİR YAPIYORLAR......NE DİYELİM AFİYET OLSUN.....SAEECE ETİNİN BURADAKİ KOFANALAR GİBİ DEĞİL ACCIK ESMER OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR.........İNŞALLAH BURADAKİ BİLİNÇ DE O SEVİYEYE GELİR ....DEMEKTEN BAŞKA ŞEY YOK.......SEVGİLERİMLE......

3. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    esmer değil aslında kofanalıktan çıkmış sırtı karalar onlar ;)

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Göndermeyin böyle şeyler, biz yakaladığımız balıklara kofana diyoruz. Bunlar hakiki Tosun Paşa gibi çıkmışlar ortaya :)

Ama Okyanusta çıkan bu canavarların tadı bizim burada yakaladıklarımızın yanına bile yaklaşamıyormuş onu da belirtmek lazım. Dünya'nın en lezzetli lüferi Karadeniz ve Marmara'da.

5. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    Hatta nerde okudummu seyrettimmi hatirlamiyorum ama bizim koprude yakalanan kefallere baktigimiz gozle bakiyorlarmis.cogu yakalamuyormus bile.yani degerli bir balik degilmis oralarsa.