Çılgınca bir gece balık peşinde sınırsız yol ve hüsran...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Safa Sunay tarafından paylaşıldı.

1. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Lineaeffe Sorrento 4.30 ,Okuma V System 2.70 10-40gr
    Favori Makine:
    Okuma Blue Hawk,Okuma Safina Pro spa25
    Cumartesi gecesi için tüm planları yaptık takımlar yapıldı yemler hazır ilk avlağa doğru yola çıktık.Hedefimiz anadolu yakasında kalmak ilk avlakta balık yok yine anadolu yakasında başka bi avlağa doğru hareket ettik kovalar boş o esnada gelen bi tasmayla irkildik gelen yapraktan sonra rotayı avrupa yakasına çevirdik.Vardığımızda balık vardı ama insanlar omuz omuza stres atmaya gitmişken strese girmeye gerek yok biraz daha yukarı gittik boş bi alan bulduk takımlar suyla buluştu.Akıntı öyle kuvvetliki 175 gr kurşunu kıyıdan toplamam 1 dakika sürmüyor.Yine takımlar toplandı istikamet biraz daha aşağılar beşiktaş civarlarında yanımdan geçen bir arabanın arabama vurmasıyla irkiliyorum.Vurmakla kalmayıp sürterek devam edip kaçmaya başlıyor.Önüm dolu el frenini çektiğim gibi peşine.Ama ablamız tedbirli kapılar kitli camlar kapalı.O sinirle polisi aradım ama peşinede düştüm ulus yolunda karşılaştık kendisiyle benle aynı anda taksici bi arkadaşa daha çarpmış oda kıstırmış tenhada hihi arabanın yanına gittiğimde karşımda zangır zangır titreyen ve ağlayan bi bayan görünce biraz sakinleştim sanırım bir şekilde konu tatlıya bağlandı.Kovalarken yakalayıp sökmüş olduğum kapı kolunu iade ettikten sonra evin yolunu tuttuk o moral bozukluğuyla.Bu seferki raporumuz balıksız oldu ama aksiyonlu oldu birdahaki sefere bol balıklı raporlarda görüşmek dileğiyle...

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

çok geçmiş olsun birdahaki sefer herşey gönlünüzce olsun

3. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    üstü üste tatsız gelişmiş olaylar şansınıza :(

4. ozzyville

ozzyville Ozan ÖZYÜKSEL

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 430 Fuji Guides , Okuma Cedros Distance 450
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000A , Okuma Avenger AV65-a
    En İyi Avı:
    32 cm Lüfer
    Aynı durumu ben de yaşadım. Emirgan ,Tarabya, Kireçburnu gezmedik yer kalmadı ama balık yok :( Kısmet değilmiş.

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Oldukça şanssız ve kötü bir gece geçirmişsiniz, çok geçmiş olsun.

Keyif almak ve stres atmak amacıyla yaptığımız balık avları bile ne hale gelebiliyor, Allah tekrarını yaşatmasın ve daha beterinden saklasın demekten başka birşey gelmiyor elimizden malesefidk

6. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Geçmiş olsun gerçekten aksiyonlu bir gün geçirmişsiniz.

7. erdem73

erdem73 Erdem

En İyi Avı:
    Levrek, 2 kg
    geçmiş olsun.. kapı kolunu iade etmeniz şık bir hareket olmuş :)

8. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Lineaeffe Sorrento 4.30 ,Okuma V System 2.70 10-40gr
    Favori Makine:
    Okuma Blue Hawk,Okuma Safina Pro spa25
    Sabri abi saolasın biz sarı kanat lüfer ararken orkinos tuttuk gibi bişey oldu önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

Ömer abi sorma zaten strese girmişim balık yok üstüne bi yandan çığlık atıp arabama çarpan sonrada kaçan bi bayan çok renkli bi geceydi çok...

Ozan bey aslında balık vardı dün fakat kısıtlı alanlara sıkışıp kalmıştı hayvan o mekanlarda iğne atsanız yere düşmez durumdaydı...

İsa bey teşekkür ederim malesef olabiliyor zaman zaman böyle tatsız olaylar soğuk kanlı olup daha kötüsünün önüne geçmek gerekiyor neyseki sonradan sakinleşip usulünce çözebildik olayı..

Emre abi sağolasın aksiyonlar havalardaydı sahiden su üstünde yüzen kurşunlar uçan kapı kolları kovalamaca gözyaşı ne ararsan vardı...

Erdem bey teşekkür ederim yani şimdi zırıl zırıl ağlayan bi bayan zaten şokta en azından kapı kolunu iade edelim dedik dostluğumuzun bi nişanesi olaraktanhihi

9. giyim16

giyim16 fezail ulukaya

geçmiş olsun allah beterinden saklasın.

10. GencoGnc

GencoGnc Genco

Ben ağlayan bayanın fotolarını görmeyi isterdim bu raporda :)