Arkadaşlar av sezonumu bu pazar yeni bulduğum avlakta açma niyetindeydim büyük bir heyecanla sezonun açılmasını bekliyordum ama arkadaşlarımın piknik ve deniz sefasına ayak uydurmam gerektiğinden Çatalca Çilingöz e gideceğiz ilk defa o bölgeye gidiyorum sahilin arkasında göl olduğunu fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla biliyorum o göl sirkülede geçen av yasağı olan çilingöz deresi mi dir. Yoksa o göl av yasağına açıkmı bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
o derede balık tutmak yasak.zaten balık olmadığı içinde denetleyen yok..balık için gitmeni tavsiye etmem..
o gölde çok ufak tefek balıklar çıkıyo 2 sene önce gittim bende oraya gölde uğraşma bence denizi dene...
selamlar, bende bir zamanlar gitmiştim, yolu berbat, böbrek taşın varsa yada dişinde dolgu kesinlikle düşer, kıyıya ulaşabilirsen (cidden sabır lazım) ortam mükemmel, ama balık tutmak için tavsiye edilebilecek bir yer değil. ayrıca günübirlik gitmeni tavsiye etmem, gideceksen cuma günü orada olacak gibi çıkıp pazar akşamı dönecek gibi program yaparsan yorgunluğuna değer, kiralık çadırlar var... birde oradaki büfeler o kadar pahalıki inanamazsın, mümkünse tuveletkağıdına kadar yanında götür...
çilingoz koyunun sol burnunda akvaryum denilen bi yer var orada akşam üstü çapariyle istavrit alınabilir...hemen hemen bakir bi yer olduğu için rapala ve kaşıkla levrek alma şansınız da bu aralar çok yüksek.yalnız akvaryum bölgesinin önü çok taşlık açığındada fena ilişkenler var hafif kurşun la denemek gerekiyor 25 gramı geçmemek gerek...yine koyun ortalarına doğru tek iğneli zokalı yemli takımla iri kalkanlar almak mümkün,tamamı kumluk dip yapısıyla da buna tam uygun bir yer ...göle gelince bundan 7 sene önce oradan çok büyük sazanlar çıkıyordu ama şu an hiçbişey yok...tırsı balıkları gelebiliyor ekmeğe onlarda kraçadan biraz büyük oluyor rastgele