aliexpress'te dolanırken denk geldiğim bir sistem daha önce verildiyse kusura bakmayın. Buda ürünün linki http://www.aliexpress.com/item/fishing-tackle-plate-hook-flap-hook-fishing-tackle-fishing-accessories/1308528378.html
daha önce hiç görmedim ama görmekte istemem açıkcası metal işkence aletleri gibi görüntüsü var ayrıca igneler birbirlerine çok yakın küçük olup suya iade edilecek balık bile olsa balıgın çırpınması ile o igneler hayvanı telef edeilir ve bu aletü edevatı suya girdikten sonra iyice temizlenmezse pas yüzünden kullanılacagınızı sanmıyorum söyle birşey yapılabilirdi metal çok delikli bir gövde üzerinde 20-30 cm uzunlugunda çelik misina ile baglanmış igneler daha da iş yapabilirdi
sazan için iyi olur sanki.. onun dışında pek faydalı olacağını düşünmüyorum ben de.. görünürlüğü arttırıyor bu kadar iğne.. balıkları da sonradan yakalayıp iğnelere asmışlar sanki )
Hiç de tebliğe uygun değil, kullanılması yasak bir takım, ama Çin de kullanıla bilir, oraların mevzuatlarına uygundur.