Geçen yeni kamıs ve makina almak için oltacıya gittim.pahalı bisey istemiyodum.lineaeffe nin planet 3604 modelini ve erma star 60 model makina yı 30 liraya aldım kamıs guzel ama uzerindeki etikette made in china yazıyo bide cok ucuz normal bi lineaeffe kamıs 70-80 liradan baslarken bu 15 liraya geldi.acaba kolpa lineaeffe mi aldım...? birde kamısın atarı 50-100 bu bu kamışla boğazda 100 gram kursun atabilirmiyim?
merhaba, aramıza hoşgeldiniz, arkadaşlarımız açmış olduğunuz konuya yorum yapmadan sizi tanımak isteyeceklerdir. kendinizi tanıttıkdan sonra daha detaylı cevaplar bulacağınızı düşünmekteyim, iyi paylaşımlar dilerim
Merhaba, İstisnaları olmakla beraber, aldığınız ürünün kalitesinin, verdiğiniz para ile orantılı olması gerekir. 15 TL en kötü şartlarda dahi pekçok insanın arkasından ah vah etmeyeceği, bir kişinin fastfood zinciri bir lokantada tek bir menü alabileceği bir para. Bence kamışın kalitesi v.b. konulardan çok ne kadar çok kullanacağınız ile ilgilenin. Ömrünü tamamladığındada verdiğiniz parayı düşünüp fazla dertlenmeyin.
Bu kamış sahte değildir, Sadece artık Çinde üretilmeyen hiçbir mal kalmamıştır, burada bizim güvencemiz aldığımız ve güvendiğimiz firmalardır. Cengizbalıkçılığın ithal etti ve genelde hesaplı surf kamışlar haricinde Tüm Dünya markalarının her kesime hitap eden ürünü olduğu gibi Lineaeffeninde bu hesaplı ürünü var. Hatta bu 4 parça 360 boya sahip 3 model var. Bende çocuğuma bu üründen aldım, Başlangıç için balığa yeni başlayanlar için iyidir, Fiber olması artı sağlamlıktır. Sadece bunu Boğazda balık kıyıladığında tabii kullanırsın ama uzak atar bir kamış değil ve atarı çok hafif yemli için olduğunu unutmamak lazım. Hayırlı olsun, Güzel günlerde, güzel balıklar yakaman dileğiyle.
cok tesekkur ederim gerekli ve yeterli bilgiyi siz verdiniz...bazıları yeniyiz diye ezmeye calısıyo ama neyse... herzaman kovanızın balıkla dolu olması dileğiyle..rasgele
sanırım bazı şeyleri yanlış anladınız. bizim forum içerisinde kimseyi ezmek,kırmak ve veya buna benzer hareketler içine girmemiz mümkün değildir, ve mümkün olmayacaktır. anlatılmaya çalışılan,değil bir foruma, herhangibir yeni arkadaş grubuna bile girseniz kendinizi tanıtmanız adettendir. sorunuza cevap bulduğunuza sevindiğimi ayrıca belirtmek isterim.paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Tam ben yazacaktım Özgür abin sana yazmış. Sakın eski yesi diye düşünme, Sen merakın gidene kadar sor, Emin ol 3 ay sonra sen bile senden sonra gelen arkadaşlarına yok gösterici olacaksın. Paylaşmak bu, sende doğru yoldasın, yola devam. İstavrit ile İzmarit nerdeyse ufak,ufak başladı.Çok keyifli avlarda yapacaksın. Sağlıcakla kal.