merhaba arkadaşlar. bu linkteki ürünler gözüme güzel göründü ve sipariş verdim. sizce nasıllar ? ağırlık ve boyları iyi geldi. eğer atışları da iyi ise bence iş yapar gibi... Toplam : 20$
merhaba banada kaliteli gibi göründüler sanırım hepsi su üstü,20dolar bişey değil bence yeterki iş yapsın
Deniz bey, inşallah iyidirler temennisi ile. Bende hem 6 mm hemde 9 mm siparişleri geçmiştim merakımdan, ama 9 mm olanlar bende inanılmaz hayal kırıklığı yarattı hem normal ebatlarından büyüklerdi hemde vermiş olduğum siparişten farklı renk geldi.Boyaları ise yolda gelirken bile dökülmüşlerdi. 6 mm olanların ise renkleri mat. Balık çok olduğu zaman iş yaparlar diye düşünüyorum. Benim yaşadıklarım tabi bunlar, inşallah sizinkiler umduğunuz gibi olur.
Bir tek aksiyona iş kalır gayet güzel sahteler özelliklede en alttakinin kıymetini biliniz hayırlı olsun güzel avlarınızda kullanmanız dilegiyle
Uygun fiyat, ağırlığı vs gayet iyi yeterki ileri gitsin bunların aksiyonu kamış darbeleriyle veriliyor zaten, güzel yemler buna benzer yeşil ve süt beyaz renkleriyle sarosda güzel balıklar aldık.
boyuna yapısına bakarsak bunu wtd ile çalıştırabileceğini düşünüyorum..gagasız wtd yapılmadan aksiyon alan sahteler var.lakin ebatları farklı..wtd ile bence hepsi iş yapar...dalgalı denizde..
valla murat abi geçen hafta istoç'un altını üstüne getirdim ama bişey bulamadım. hep internet sitelerinde gördüklerimiz. buna benzer ve özellikle ucuz bişey bulamadım. yer-gök kendo olmuş. herkes onu satmaya çalışıyo idk
kaşıklar ile ilgili çok bilgim yok. bilgisi dahilinde olan arkadaşlar - abiler mutlaka müsait olunca sizi bilgilendirecektir. ancak aşağıdaki linkte daha önce açılan bir konu var. sanırım sorularınızın yanıtını alabilirsiniz burdan http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=35236