10 kasım Sevgili Atamızın ölüm yıldönümünde hepinizin de bildiği gibi acayip fırtına vardı ofiste otururken okudunuz mu bilmiyorum siteye yazdığım lüfer siteminden sonra akşam 5 gibi karaköye gittim üstüm çok sağlamdı fakat çizmelerimi giymeyi unutmuşum balıkçılara gidip 1 kilo istavrit aldım ve kadıköy iskelesine geldim bırakın olta atmayı rüzgardan çıkılamayan bir hava çok soğuk fakat ben inat etmiştim ne olursa olsun bugün olta atacaktım neyseki ben yağmurdan korunurken benimle aynı düşüncedeki bir delide oltasını atmış hava şartlarına meydan okuyordu. aradan 5 dakika geçmedi 1 adet çinokop çekti ben dururmuyum fırladım korunduğum yerden ve oltamı attım beşer onar dakika arayla hemen yarım saatte 3 adet çinokop aldım ama turşu gibi olmuştum neyse fazla uzatmıyayım saat 9:30 a kadar 9 adet kısmetimize geldi durum bu arkadaşlar herkese rastgele ...
Tebrikler Ahmet, güzel balıklar. Rast gelsin. Dün hava cidden kötüydü. Kadıköy tarafı da öyle. Ama keşke akşam çıksaymışsın. Oradan aktarma yaptım yine akşam, ortalık süt limandı.
Tebrikler, ıslanmak,üşümek, yorulmak dinlemiyor bu tutku maalesef. daha bol ve güzel avlar dilerim. sevgiler.
Sevgili Ahmet, Dün olta atma fedakarlığını gösteren tüm arkadaşlarımı iki kez tebrik ediyorum Rastgelsin
Senin o lüfer ile ilgili sitem dolu yazından sonra bu balıklar sanırım biraz olsun sevindirmiştir. guzel av olmuş ellerine sağlık
tebrikler dostum tebrikler dostum çok ğüzel bir av olmuş kıçına deniz suyu kaçtı demek bu olsa gerek bak hanım birde bana kızarsın dedim benden de çılgınları varmış demim sağol dostum beni kurtardın herzaman misinan dolu gelmesi dileğiyle