tarih 13 .11.2007 saat: 01:30- 06:00 yer: karaköy yem:istavrit flato evet arkadaşlar fazla söze gerek yok yine sabaha kadar hızla ve kesmeyen yağmurda bu sefer allahtan rüzgar yoktu sonuç bir yeni lüfer olmuş bir sarıkanat ve dokuz adet çinekop toplam sonuç 11 adet ve kesilen mantarlar yalnız şunu atlamıyayım sabaha karşı 04-05 arası çok iri balık girdi peşpeşe attığım çelik iğneli 3 takım mantarıyla beraber yendi arkadaşlar rastgele
Uzun zamandir takip ediyorum paylasimlarini ve mesajlarini Ahmet. Gercekten takdir edilecek lufercisin. Cinekop, sarikanat, lufer hepsini goruyorum paylasimlarinda.Hep uzerindesin, hep takiptesin. Sezon sonu yaklasiyor. Luferin her Bogaz balikcisi gibi bende de cok anisi vardir.sayende gozumuz gonlumuz bayram etti. Tebrik ediyor, dahasina rastgele diyorum.
Tebrikler Ahmet, yine döktürmüşsün. Çelik telli takımı da yediklerine göre, balıklar aç demekki. Daha iri balıklar derken neyi kastettin lüfer ya da daha büyük bir şey mi merak ettim.
bizimde bi abinin rapalayı kopardı bi anda sararken bişey vurdu dedi heralde güzel bişeydi makine sarmadı dedim elinle çek saten kamışı bırakayım çekeyim derken koparttı gitti
slm teşekür ederim abi fakat senin gibi anlatımlarla süsleyemiyoz sayfaları seni okurken ve resimlere bakarken adeta seninle beraber yaşıyorum olayı sağolasın
slm kastettiğim lüferdi ablası kofana tabir ettiğimiz yani çünkü çinekop takımı küçük olduğu için yeme daldığı zaman mantarıda ağzına alıyor ve kesiyor diye tahmin ediyorum saygılar
slm ben haftasonlarını pek tercih etmiyorum sessizliği seviyorum daha rahat oluyo seninde raporlarını bekliyorum rastgele
slm sevgili arkadaşım ben şahsen tutamadıysam o sene lüfer yemiyorum zaten bu soğukta bi okadar para çay için harcıyoruz sabaha kadar rastgele
Artık İstanbul' daki arkadaşlar Karaköy' e akın ederler bu raporu gördükten sonra Değerli avınız ve paylaşımınız için teşekkürler