çinekop balığı avı ve teknikleri?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında şanssızbalıkçı tarafından paylaşıldı.

1. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

arkadaşlar biz çinekopu nasıl avlarız? sitede baktım bu hususta pek bir bilgi bulamadım... ben de yeni bir başlık açarak siz değerli abilerimizin tecrübelerine başvurmak istedim. Hangi yem? nasıl bir takım? iğne ağırlık vs..? ya da çapari mi? teşekkürler şimdiden...

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    usta takım mantarlı çinekop takımı hazırda satılıyo zaten bu yem olarak istavrit yaprak yem kullanabilirsin izmarit kullanabilirsin çinekop çapariside kullanabilirsin yemle uğraşamam dersen veya kaşıklada alabilirsin ama çinekopa daha var ya:rolleyes:

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sevgili Furkan, çinekopa çok fazla yok.. Eli kulağında, belki bugün, belki yarın başlar..

Ama bu dönem çinekoplarını tutmak bir hayli güç olacaktır. O ayrı bir husus.. Genelde bu dönemde, su üstünde gezineceklerdir. Kaşığa filanda pek yüz vermezler..

Kaliteli bir sahte kullanırsanız belki..

Ama en bol olacağı zaman elbette 2-3 ay sonrası gerçekten..

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    serdar abi bende o zamanı kastettim ya :)

5. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

serdar beye ve furkan kardeşime teşekkür ediyorum... eşimin sevdiği tek balık türü diyebilirim, birazcık da onu mutlu edebilmek adına heyecanlanıyorum, sabırsızlanıyorum, vakti gelince tecrübelerinize başvurucağım tekrar... teşekkürler...