ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR NİHAYET İLK CİNEKOPLARIMIZI ALDIK TAKIM TELLİ BEDEN YEM TAZE HAMSİ HERKESE EN GUZEL AVLAR DİLEGİMLE. AYHAN ÇİMCİK A ARH + OSMANGAZİ-BURSA
tebrikler Çinekop Gemlik körfezinde midir acaba bir de tekneyle açıktan alınmış görünüyor ve gece avı gibi?
tebrikler bursaincikardesler. balıkları nerde ne zamn yakaldığı yazarsan çok sevineceğiz lapinavcısı_bursa 1982 A Rh(+)
tebrikler güzel av olmuş birşey sorucam hamsiyi mantarlı dip oltasınamı takıyorsunuz ve bunu atarken değılmıyomu
teşekürler mantarlı takım değil normal kasnağa 040 misina takım mantarlı değil telli beden dediğimiz takım alta 70.grm kurşun 022 asso şefaf misina köstek 30 santim iğne 02 lüfer iğnese kurşundan 60 santim yukarda tek iğne hırsızı yok hamsı ise dagılmıyo çunku taze yanlız balık cok hafıf vuruyo o an kosteklersen alıyosun yoksa hamsıyı alıyo ve masallah balık cok bol yayınladıgım balıklar pazar gununun balıkları çarsamba gunu yıne balıktaydık ben 40.adet çınekop aldım 5 tanesıde sarıkanat lüfere yakın herkeze bol sans.
herkeze teşkürler maşallah çinekop sarıkanat çok bol cuma günüde biladerim balıktaydı 3 arkadaş adam başı 15,er 20,şer adet almışlar maşallah inşallah böyle devam eder.
merhaba herkeze. bursaincikardesler senin bu balıkları nerden aldınız_? bizim amcaoğulları da gittiler bugun narlıdan 5tane çinekop almışlar. sadece 5 tane. salı sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum. nerden aldığınızı yazarsanız o tarafa doğru yönelebilirim. şimdiden tesekkürler.