Çinekop için kaşığa cd-dvd altı gibi parlayan yapışan folyo kağıdı sarsam. Alba star resimde parlak görünüyor ama folyoyu sardığımda daha da dikkat çekici ( Aynı çinekop takımıdaki mantardaki gibi desensiz kağıt) ve renkli hale geliyor.Hatta öyle bir yapışıyor ki saatlerce suda tuttuğum halde çıkmıyor yani sağlam. 1-) Her tarafını kaplasam netice nasıl olabilir sizce abartmış mı olurum pullar gözükmüyor kapladığımda 2-) Sadece herhangi bir yerinden mesela kaşığın üzerinde iki tane kırmızı yüzgeç gibi görünen yerine yakın yerine sarsam veya ortasından Kısacası verim nasıl olurreeling reeling Resim ekleyemediğimden internetten aynısını ekledim albastar kaşığını.
Deneme yanılma ile cevap aranmalı bence her kafadan bir ses çıkacak şimdi olur olmaz en iyisi deneme yap ve sonuç paylaş rastgele
3 nolu kaşık. 2 nolusu da var hatta en ufağı da var alba star. Valla hocam çinekop tutmak nasip olmadı en fazla kefal, istavrit ve zargan tuttum. ama 3 kaşık da var bende o kaşıklardan atıyorlar.
Çinekop kaşığı diye bir şey yoktur. Albastar toby ler ile lüferde palamutta levrekte yakalayabilirsin, gayet avcı kaşıklardır. Daha fazla avcı olsun diye folyo ile filan sarmaya gerek yok. Yanlış sararsan, kaşığın aksiyonu da bozulabilir.
Çok istiyorsanız kaşığın pulsuz olan alt tarafına kendinden yapışkanlı halogramlı kağıtlardan yapıştırabilirsiniz. Ben yapıştırıyorum memnunum
Lüfer ve ailesi için atıyorsun dibi bulduktan sonra orta karar hızda sarıyorsun. Levrekte ise atıyorsun dibi buluyorsun sonra çapari yaparmış gibi kamış ile kaldırıyor sonra dibe bırakıyor bu sırada misinanın boşluğunu alıyorsun. Levrek balığında da düz sararsan olur tabii.