Biraz da benim katkım olsun kendi takımını yapacak olanlar için. Çeşitli istavrit, çinekop ve palamut kösteklerim. Bu köstekler özellikle iri istavrit seçme konusunda kendini kanıtlamıştır. Standart olarak hemen hemen her mevsim iş görebilecek yeşil köstekler Bu köstekler 8 numaraya yapılmış ve floşu fazladır. Tekneden istavritte iyi iş yapar. Yeşil organze ve mor sim kullanılan bu köstek yakın balık ve açık havada gayet avcıdır. Çinekop için verimi üst düzey avcı bir köstek tipi. Su üstü tabir ettiğimiz balığın üst ve orta sularda alındığında verimlidir Çinekop ve palamut için kullandığım renkli köstekler. Kapalı havada avcı olan beyaz köstekler Palamut için tüylü köstek
mükemmel emre ne diye bilirim ki köstekleri kendinmi yaptın kendin yaptıysan köstek yapma makinasıylamı
Emre, hepsi gayet güzeller, eline sağlık. Epey emek vermişsin. Keşke bu fotoların üzerine, hangisinin ne zaman kullanılacağını da yazsaydın. Sabah saatleri, akşam suyu v.s. şeklinde. Malum, özellikle yeni başlayan arkadaşların en çok merak ettiği konulardan biri de bu. Böylelikle açmış olduğun bu konu da bu anlamda referans olurdu.
En güzel makina insanın elleridir. Düğümün oturuşunu parmaklarımda hissetmeden o kösteğe güvenmem ben ve el ile yapılan köstek daha seri bir şekilde olur. Zaman, verim, zevk kaybına gerek yok diye düşünüyorum.
1,6 ve kapalı hava beyaz köstek kısmındaki 3.resimdeki çapariler çok güzel nerede satışını gerçekleştiriyorsun uğrayıp almak isterim çok uzak değilse. Özel mesaj ile dönüş yaparsan sevinirim.