EMİRGAN Yeşil organize çapari 12 numara düz iğne 0,10 köstek 0,22 beden 100 gr kurşun 10:00 - 15:00 arası 1 kilo Mantarlı çinekop takımı 4 numara iğne 0,23 beden 125 gr kurşun Yem istavrit 08:00 - 10:00 arası 3 adet, 17:00 - 23:00 arası 10 adet
tebrik ederim yine koparmışsın hasılatı ya bi eli boş ben mi döndüm cumartesi gerçi ben erken kestim avı
tebrikler emre temiz iş çıkartmışsın ben dün o kalabalığı görünce biraz korktum fazla takılmadan döndüm. sen emeğinin karşılığını almışsın.
Engin abi tam olarak balığın saati belli olmadığı için erken teslim olmamak gerekiyor. Sağol Özgür abi. Temizlik team: Takımcı & acemi01 Serkan abi akşam yazar raporunu zannedersem. Ondan iki günlük bekliyoruz haberi olsun.. Balık olmasada zamanınız varsa bekleyin Ahmet. İki hoş muhabbet, temiz hava derken bir oynadı mı balık keyifler katlanıyor. Teşekkürler Yasin abi.. Ah be Kaan kaşıyacak yer kalmadı sandalye üzerinde oturup oltanın ucunu izlemekten
Ah be Kaan kaşıyacak yer kalmadı sandalye üzerinde oturup oltanın ucunu izlemekten [/QUOTE] Hiç şaşırmadım hepimiz aynı durumdayız gözlerim şaşı oldu ayrıca
Tebrik ederim çok güzel bir av olmuş. İstavrit ve izmaritlerin de çinekop takımına atlaması bana her seferinde gerçekten ilginç gelmiştir. Ne var ki geçen sene Küçükkuyu'da lüfer takımıyla (fileto istavrit takılı iken) kiloluk bir mırmır yakaladıktan sonra bu duruma hiç şaşırmıyorum artık.. Bereketli avlar dilerim..
Teşekkürler Atasay abi ama resimde bulunan izmarit ve istavritleri ve bir o kadar dahasını çapari ile aldım. Yarısı çinekop için yem oldu diğer yarısı resimdeki yerlerini aldılar. Gerçi istavrit, izmarit ve kefaller bir hayli çok atlıyor ve geliyor çinekop takımına ama buradakiler çapari mahsulü.