Denizcilik aleminin kral oltacısı ,sanal alemin ''benli'' Ustası ALIC0 -yetmedi mi bu denize küskünlük yiğidim- dediği an ile tekneye adımı atmam arasında yaklaşık 5-6 saatlik bir zaman zarfı vardı ...Aslında kardeşim Tarkan 'da gelecek üç tabanca ne kadar mermi varsa sıkacaktık denize ...Ama toplam 15 kg da bırakıcaktık ...Tarkanım gelmeyince bizim limitlerde 10 kg ya düştü. Takımlar : Yeşil -Beyaz tüylü sağma dip çaparisi Zoka (Yem Hamsi) Mavruka (Yem Hamsi) Mevki : Önce Kanlıca ve Hisar önünde sağma dip çapari daha sonra sırf zevkine - daha az balık tutacağımız bile bile ve olan balığı bırakarak -Yenikapı açıklarında zoka ve mavrukalı av 10 kg yı geçmedik ...Çoğu limandaki yaşlı Ustalarımıza dağıtıldı ,hayır duaları alındı Hatta ben eve kalan yemlik hamsileri aldım ...Biz daha çok seviyoruz ailecek ... Bu arada Ustam'da da rapor arşivi bayağı birikmiş Buyrun fotolar Kanlıca önünde trafik kalabalıktı Çok ıslandıık çoooookkk Avın ilk bölümlerinde çektiğim foto ...Final fotosu maalesef bozulmuş Kış balıkçılığında takım ,tekne ,teknik hikaye ...Limandaki sobamız şahane Başında kurumaya çalışırken hafiften şekerleme gibisi yok Bunlarda geçmişte yaptığım ''manzara fotoğrafları ''çalışmalarından bir kaç kare.Biraz balık biraz sanat
Takım : ArizaTeam Bugün kendime izin verdim . Gene güzel bir gün geçirmişsiniz. Aliço Ustamızı ve Avlarını özlüyoruz. Umarım Aliçonun birbirinden güzel ve öğretici raporlarını bu sayfalarda tekrar görebiliriz. Zira öğrenecek daha çok şey var...
Boğaç ekib bir kişi eksikte olsa yağmura rağmen güzel bir av günü yaşamışsınız Alico reisde kendini özletmişti iyi oldu büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
. Canımız Kardeşimiz değerli dostumuz , Tekirdağ Şubemiz Zeynel'imiz. İnşallah hep birlikte. Selamlar.
ArızaTeam bu hafta sonu planı Cuma gecesı saat 23:00 itibarıyla Balığa çıkılacak Hamsi yemli Lüfer tutmaya başlanacak Sabah Ezanına müteakip Palamut çapariye dönülecek En son Sarıkanat'a geçilecek. ....
. Gaza gerekmi var hacı eski raporlara göz gezdirdim. neden yepyeni ve daha güzel raporları koymayalım ki Sitemize?