Çinekop Sarıkanat avı.... Salıpazarı 14/11/2007 çarşamba Çapari yeşil tüy. + simli takım. 20' li çapari... 37/2 tebliğe uygun olarak av yapılmıştır.... Kasım ayının en bereketli çinekop avlarından. sevgiler
Ali Henüz tanışmıyoruz ancak . İlk tebrik Benden olsun istedim. Muhtemelen şu dakikalarda pişimek için hazırlık yapıyorsundur. Afiyet Şeker olsun.
Teşekkürleer üstadım sağolun beklerim. gidriz denize deniz bugunlerde bereketli... hedef Cumartesi Riva eşek adası tarafı bakalım palamut - torık y-tutmaya kısmetse
Sağolun üstad gerçi son haftalar malum bılıyorsunuz sıkıntı ve yoğun geçti tam geçicileri paketledim gonderdım Konntrol edildi ama arkası yok maalesef...... ve 2 gün uzamasıyla yarından itibaren başlayacağımız deniz ve balık turlarına yarım gun önce başlayabıldık. sevgiler.
Ufak bir Not: Çinekopu seri halde yakalamak için özellikle bugünlerde köstek aralıklarını bıraz haddınden fazla uzak tutunuz. ...sık köstekten ziyade aralıklı köstek daha verimli çalışıyor sevgiler
Tamam Dün görüştük evet haklısın. planlar uygundur bende değiştiririm o zaman planları bende gelırım zaten dunde orada olurum demiştim. Aksilik olursa alo demeniz yeterli..... Ben beraber olduğunuzu bilmiyordum.... görüşürüz. balıklar o kadar çokki...
oh oh ohhhhhh...ustama yakışırrrr...inşallah hafta sonu bize de denk gelir yalnız usta biz yeşil tüy bulamadık ,beyaz tüy yapıcazzz ...kendi bilir artık
biz yapışık ikiziz Tarkanla abi ... sloganımız ''TarkanAtes&İstavrit Balıkta ,Balık nerde biz ordayız''
Desene boğaç bu hafta ortalık şenlenecek, desene bana şu arkadaşlarla çıkacaz diye görüşünce. bende yanıma arkadaş arıyorum denıze gidecek. bi olta attım denize hemen bi cevap geldi. bizim hafta sonu ne yapacağımızı biliyorsun ya... dendi.... Mübarek adam..... evet boğaç balıklar çok güzel geliyor. Yeşil Tüy var çok hatta bağlanmış köstekte var gelebilirsen hafta içide bir ara veririm. sevgiler
Yıllardır takılırım İmzana buradada takılmaya devam ediyorum ve her zaman düşünüyorum. Ne yani balıkçılık siteleri arası transfer yaptık diye unutacak halimiz yok değilmi. küçük balık olmakmı???? halen ben oradayım yıne. Size bırakmammı denızde balık kum gibi. hafta sonu gelsin bir bakalım.... kolay gelsin.
yapmazmı çapari çaparidir. önemli olan altta balık olsun. balık varsa zaten beyazı siyahı kırmızısı dinlemiyor.... sevgiler.