ÇİNEKOP TAKIMI İŞ YAPARMI SİZCE...

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında benim_ben tarafından paylaşıldı.

1. benim_ben

benim_ben emre

sn forum üyeleri sizden fikirlerinizi rica ediyorum yaptıgım basıt çinekop takımı hakkında....
    daha önceki senelerde tek büyük igne kullanarak avlandıgım olmuştu ama tek igne oldugu için ignenin kesilme olasılıgı fazla oluyodu şimdi uzun pala kalıteli bir igne kullandım ve mantarın içine gelicek yere küçük bir fırdöndü koydun igne ve fırdöndü arasını rezistans teliyle geçtim fırdöndü mantarın içinde kalıcak igne uzun pala oldugu için fleto istavriti güzel dikebiliyorum yemde düzgün durmuş oluyo.. resimde görüldügü şekil ...
    [​IMG][/URL]</noscript>[/IMG]

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Şurada bir tarif var:

http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=27204

Oradaki iğne, tel vs. vs. hepsi bir sürü denemeden sonra budur denerek ortaya konmuş şeyler, emin olabilirsiniz. Lüfer denince akla hep o uzun pala aberdeen iğneler gelirken mercan iğnesi koymak çaylaklık veya elde başka iğne olmaması değil, mevcut bir sürü model içinden en iyi performansı verecek ve piyasada bulunabilir olanı göstermek için yapılmış bir seçim. O uzun iğneden asla orjinal tarifteki randımanı alamazsın, kıyıdan.