Arkadaşlar çinekop avına gidiyorum bu günlerde herkes gibi, çinekopun pek oltaya gelmediği 11.00-17.00 saatleri arasında genelde boş bekliyorum oltamın biri çinekop için suda, diğeri arabada çok sıkıcı diğer olta ile ne avlanabilir yani çinekop varsa avlakta başka hangi balıklar olabilir.
Bu arada izmariti en güzel karides ile tutarsin. Vurmayi kestikleri an bilki cinekoplar etrafda dolasmaya basladilar
Arkadaşım bu çinekop ve büyük abilerinin girdiği yerde onlardan başka canlı olmaz duymuşsundur belki bunlara herkes canavar der. Canlı olan hemen herşeye saldırıyolar. Hatta tuttuğun balığın ağzından iğne çıkartırken bile elini ısırır o derece yani. Ayrıca bana sorarsan büyük balık tutanların arasından izmarite atarsan sıkıntı olur eğer amacın bu tür balıklar tutmaksa daha rahat meralar seçmelisin. Rastgele.
Evet ilk tecrübemi geçen hafta yaşadım gerçekten canavar Darısı lüfere asıl o canavarı çok merak ediyorum. Uyarı içinde teşekkür ederim biliyorum, izmarit yüzünden takarsam oltayı kopacak gürültüyü tahmin bile edemiyorum
valla halin nice olur, düşünsene tam balığın oynadığı hareketlendiği dakikalarda biri geliyor hazır pazarı bozuyor işte o zaman bence kaç