Benim kefal için çok iğneli kıbrıs oltası tavsiyemdir.Çinekop için üstadlar bilgilendirecektir eminim.
Valla bence olta ile en iyisi Olta ile ne dersen çinekop için hazırlanan çapari yada yemli kefal içinde ekmekli kıbrıs olabilir. Ama ustalar da bişiler söyleyecektir bence
bence formu biraz araştırmalısın arkadasım.... aradığın bütün bilgiler var.... zamanın varsa arama yap ..
arkadaşlar geçen hafta 9 tane çinekop aldım o günden sonra bi tane bile alamadım hemde kaşıkla almıştım bugün kefale attım sabah gittim boş geldim
Ersin kardeşim aşagıdaki sayfaları bir baştan sona oku ..canavar gibi balık tutarsın merak etme.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=1748 http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=918&highlight=kefal
İmza ayarlarından sonra site de yukarıda arama bölümünde kefal veya çinekop yazarsan gerçketen bi dolu sayfa ile karşılaşırsın.
ben sıze bır ıp ucu vereyım kefal hakkında kefal coklu ınelle avlarsan kefel urkek bır balıktır urkutursen o balık bıdaha avlandıgın yere gırmez kefalı avlamak ıstıyorsan avlamak ıkıncı pılanda kalır kefalı tutmak kolaydır onemlı olan kefalı yemlemektır kefal ekmege cok ıstahla saldırıyorsa kıvama gelmıs demektır tabı kendını gostermemen gerekıyo tabı daha sonra 20 mm lık mısına ucuna ıkı tane 10 luk ıgne balarsın sonra ekmegı takmakta onemlıdır ekmegı sıkmaan oltaya takarsan cok ıyı sonuclar alırsın.kefal ısırara yemez somurur onun ıcın ekmegı sıkmaman gerekıyor.hadı rast gele
ben sıze bır ıp ucu vereyım kefal hakkında kefal coklu ınelle avlarsan kefel urkek bır balıktır urkutursen o balık bıdaha avlandıgın yere gırmez kefalı avlamak ıstıyorsan avlamak ıkıncı pılanda kalır kefalı tutmak kolaydır onemlı olan kefalı yemlemektır kefal ekmege cok ıstahla saldırıyorsa kıvama gelmıs demektır tabı kendını gostermemen gerekıyo tabı daha sonra 20 mm lık mısına ucuna ıkı tane 10 luk ıgne balarsın sonra ekmegı takmakta onemlıdır ekmegı sıkmadan oltaya takarsan cok ıyı sonuclar alırsın.kefal ısırarak yemez somurur onun ıcın ekmegı sıkmaman gerekıyor.hadı rast gele