arkadaşlar pazar günü sabah tokmak burnundan çinekopa attım 4 adet yakaladım onların fotoları yok fakat akşamkilerin fotoları balık devam ediyordu alperde ordaydı ben alperden önce çıktım sabah ibrahi 1 lüfer 1 sarıkanat 2adet çinekop aldı tokmak burnunun bereketi
Çaylar, çorbalar, koltuklar, fenerler benden. Aaa unutmadan, senden borç aldığım dahil içi su dolu kovalar da benden..
öf balıklara bak eline sağlık birde bize rastlasa bunlar raporda sabah aldım demişsin acaba saat kaç gibi kısmet olursa şu tokmak burnunda bide ben şansımı denemek isterim rastgele
Dede selamlar. Kıyıdan avlanacak arkadaşlara bu yazıyı okumalarını özellikle tavsiye ederim Aliço oldukça değerli ipuçları vermiş. Gözardı etmemek lazım. http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=537152&postcount=19 Sadece ipuçlarını anlamak yeterli... Birebir Ben şahidim. Selamlar.
dede telefonumuzmu kapalı idi ne idi kardeşim şuralardayız deyip alo demedin he süle bakem ellerine sağlık
Tebrikler kemal abi : ) sana haber,m var vaktin varsa sarayburnundan sabah kaşık at ... deli balık var .....
tebrikler kemal abi.abicim gece bire kadar ordaydım balık hiç kesmedi.saten ertesi geceyide hastanede gecirdim ufakbir böbrek taşı dökme operasyonu gecirdim ama merak etmeyim şimdi iyiyim evde dinleniyorum